سلام
من سایتی با مطالب و موضوعات مختلف دارم میخام آنها را دسته بندی کنم و قسمت راست سایت آن را به ترتیب از بالا به پایین مرتب کنم
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟

سلام
من سایتی با مطالب و موضوعات مختلف دارم میخام آنها را دسته بندی کنم و قسمت راست سایت آن را به ترتیب از بالا به پایین مرتب کنم
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
چه راهنمایی احتیاج دارید ؟
سوال شما اصلاً مشخص نیست و من چیزی ازش متوجه نمیشم ! میشه بیشتر توضیح بدید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلامی دوباره
میخام برای سایتم بخشی به نام موضوعات ایجاد کنم که بتوانم مطالبم را در آن دسته بندی کنم
به طور مثال در این سایت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در سمت چپ مثلا خلاصه کتاب های مدیریت را در یک کادر زیبا قرار داده است که قابلیت scroll نیز دارد
به نظر شما چطور موضوعاتم را اینگونه با قابلیت اسکرول دسته بندی کنم؟
با تشکر
سلام
دوست عزیز برای ساخت موضوعات سایت در سمت راست این مراحل رو به ترتیب انجام بدید !
1- از بخش مدیریت محتوی / مدیریت مجموعه / مجموعه جدید بسازید به عنوان مثال : آموزش
2- از بخش منوها / مدیریت منو ها/منوی جدید بسازید / به عنوان مثال : منوی موضوعات-سپس برای منوی ساخته شده آیتم هایی بسازید به ترتیب ذیل :
2-1 : نوع آیتم : مجموعه بلاگ
2-2 : در تنظیمات - مجموعه ای رو که میخواید مطالبش نمایش داده بشه رو انتخاب کنید !
2-3 : تنظیمات پیشرفته رو به سلیقه خودتون تغییر بدید!
3- آیتم منو رو ذخیره کنید ! کار تمام شد ! این موارد رو برای تمام موضوعاتتون انجام بدید!
4- مدیریت ماژولها برید - جدید و نوع ماژول ر و منو انتخاب کنید / تنظیمات ماژول منو - سمت چپ منویی که باید نشون بده رومنوی موضوعات رو انتخاب کنید (موقعیت رو هم برحسب موقعیت های قالب انتخاب کنید (right)
تموم شد!
موفق و پیروز باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)