-
مشکل در فایل configuration
سلام
من وقتی تنظیمات کلی جوملا تغییر میدم مینویسیه "اطلاعات با موفقیت ذخیره شد"ولی هیچ تغییری نمی کنه. بعد رفتم توی ftp سایت دیدم که به جای اینکه فایل configuration.php موجود در root/public_html رو تغییر بده یک فایل جدید توی root درست کرده و اونو تغییر میده به همین خاطره که اطلاعات تغییر نمیکنه.
حالا من باید چی کار کنم که فایل اصلی رو تغییر بده.
باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-28-2012 07:08 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
وارد هاستتون بشید و دسترسی فایل configuration.php (ستون آخر) رو روی 777 قرار بدید . وقتی که تغییراتتون رو اعمال کردید ، اونو ذخیره کنید و ببندید و نهایتا باز دسترسیش رو به حال قبل برگردونید .
منتها قبلا از انجام اینکارا ، این فایل رو دانلود کنید که در صورت انجام کار اشتباهی با این فایل ، بتونید با آپلود کردنش ، سایت رو حالت قبل برگردونید .
-
-
ورودتونو به انجمن خوشامد میگم .
اگر پیغام فایل با موفقیت ذخیره شد را مشاهده میکنید permission مشکلی ندارد .
شما دقیقا چه تغییری میخواهید در configuration.php انجام بدید ؟
اگر فقط و فقط میخواهید فایل configuration.php را تغییر بدید میتونید از filemanager هاست تون این کارو انجام بدید .
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ایشون گفتند ، تغییرات در یک فایل دیگری صورت میگرفته و این پیغام مربوط به ذخیره در اون فایل بوده .
-
-

نوشته اصلی توسط
mohammad973
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ایشون گفتند ، تغییرات در یک فایل دیگری صورت میگرفته و این پیغام مربوط به ذخیره در اون فایل بوده .
درسته اگر تو هاست شون چند جوملا تصب کرده باشند این اتفاق ممکنه بیوفته .
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
ورودتونو به انجمن خوشامد میگم .
شما دقیقا چه تغییری میخواهید در configuration.php انجام بدید ؟
اگر فقط و فقط میخواهید فایل configuration.php را تغییر بدید میتونید از filemanager هاست تون این کارو انجام بدید .
من توی دسترسی فایل که مشکل ندارم .
میگم اطلاعات توی یک فایل دیگه با همون اسم ولی توی یک جای دیگه ذخیره میشه.
-
-

نوشته اصلی توسط
imanzohdi
من توی دسترسی فایل که مشکل ندارم .
میگم اطلاعات توی یک فایل دیگه با همون اسم ولی توی یک جای دیگه ذخیره میشه.
با file manager همون فایلی رو که تصمیم دارید تغییر بدید باز کنید و تغییر بدید و ذخیره اش کنید .
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
درسته اگر تو هاست شون چند جوملا تصب کرده باشند این اتفاق ممکنه بیوفته .
من هاستم رو تازه گرفتم و یک جوملا بیشتر روش نصب نکردم.
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
با file manager همون فایلی رو که تصمیم دارید تغییر بدید باز کنید و تغییر بدید و ذخیره اش کنید .
فایلی نیست که با تغییر دادن اون آدرس جوملا برای ذخیره فایل تنظیمات به همون فایل اصلی تغییر پیدا کنه؟
-
-

نوشته اصلی توسط
imanzohdi
فایلی نیست که با تغییر دادن اون آدرس جوملا برای ذخیره فایل تنظیمات به همون فایل اصلی تغییر پیدا کنه؟
دقیقا متوجه منظورتون نشدم . تنها راه شما اینه که مستقیما خودتون configuration.php را تغییر بدید از هاست یا در لوکال تغییرات رو انجام بدید و برروی فایل قبلی replace کنید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)