سلام
من يه قالب رو فارسي كردم
همه قسمت هاش درست شده غير قسمت منو يعني نوشته هاي منو به جاي اين كه در قسمت راست باشند در قسمت چپ قرار دارند
هر كاري بگيد كردم
rtl كردن جدولها
تغيير در align فايل هاي index.php , template.css
و utf
ممنون ميشم كمك كنيد

سلام
من يه قالب رو فارسي كردم
همه قسمت هاش درست شده غير قسمت منو يعني نوشته هاي منو به جاي اين كه در قسمت راست باشند در قسمت چپ قرار دارند
هر كاري بگيد كردم
rtl كردن جدولها
تغيير در align فايل هاي index.php , template.css
و utf
ممنون ميشم كمك كنيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-------------------------------------------------کد:the styling for the MAIN menu buttons. there is a three different styles a.mainlevel:link { } a.mainlevel:visited { } a.mainlevel:hover { }
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
24) از دادن پست تشکر و امثال آن و ارسال تنها یک یا چند شکلک بدون متن خاص به جهت نظم و یکپارچگی انجمن جدا خودداری فرمایید در صورت مشاهده بدون اطلاع قبلی حذف خواهد شد.
خوب بعدش؟
[quote author=sadatian link=topic=4567.msg27881#msg27881 date=1170868434]
خوب بعدش؟
[/quote]
منظورتون چیه ؟ خوب بعدش نداره .. مشکل دوستمون با دستکاری این 3 تگ css حل شد !
ممنون از پاسخ شما ولي صحبتي از تغيير در اين تگها نكرده بوديد. خيلي نامفهوم بيان شده بود براي همين مجبور شدم اين پست را بزنم. به هر حال ممنون از پاسخ شما.
آقای ساداتیان
هر چند که خصوصی صحبت کردیم اما ..
شما اگر محتوای موضوعی تاپیک رو از ابتدا با دقت مطالعه میکردید با توجه به توضیحاتی که در پست دوم (پست خودم) هست کاملا متوجه میشدید و نیازی به 2 -3 تا تاپیک اضافی نبود.
دقیق اینجا نوشته شده:
کد:the styling for the MAIN menu buttons. there is a three different styles
من هم دقیقا همین مشکل را دارم. اون کدهایی که در بالا گفته شد را هم right کردم ولی باز هم چینش گزینه های منوها از چپ به راست هست. دقیقا عین شکل بالایی که دوستمان قرار دادند. هر چند که خود منوها سمت راست هست.
لینک سایت رو بزارید لطفا!
ضمن اینکه تگ های بالا کلی هستند ممکنه تگ خاص دیگه ای هم باشه
شما معرفی کنید سایت رو و قالب رو هم سورسش رو اینجا بزارید تا با کمک دوستان حلش کنیم.
رو سایت نیست. من دارم روی لوکال کار می کنم روش.
فایل css را اینجا قرار دادم: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=محمد link=topic=4567.msg28831#msg28831 date=1171448120]
شما معرفی کنید سایت رو و قالب رو هم سورسش رو اینجا بزارید تا با کمک دوستان حلش کنیم.
[/quote]
کل قالب رو به اضمام یک عکس بزارید تا مشکل دقیقا مشخص بشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)