سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: محافظ سایت

تشکر شده 8 بار در 4 ارسال

Question محافظ سایت

سلام
    میخواستم بدونم آیا افزونه ای برای جوملا 2.5 وجود داره که رایگان باشه و بشه اون رو روی سایت نصب کرد تا از هک شدن سایت جلو گیری کنه؟
    من تو سایت جوملای انگلیسی یدونه پیدا کردم که پولی بود.اگه شما رایگان سراغ دارید بگید و همچنین لطف کنید بگید که کدوم از همه بهتره.
    ممنون از سایت خوبتون

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 805 بار در 630 ارسال
    با سلام

تمام افزونه های امنیتی موجود در لینک زیر موجود است. ولی هیچکدام تضمین صد در صد برای محافظت ندارن چراکه راههای زیادی برای نفوذ وجود دارد که برخی از آنها مربوط به امنیت سرور است.

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

یا علی

4. 3 کاربر زیر از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

تشکر شده 845 بار در 686 ارسال
    با کسب اجازه از جلال جان .

همان طور که دوست عزیزم فرمودند استفاده از چنین افزونه هایی توصیه نمی شود . چه بسا که بعدا همین افزونه ها امنیت سایت شما را پایین بیاورند . چون افزونه ها باید بروز شوند و اگر شما این افزونه ها را بروز نکنید خود مشکل ساز هست .

موردی بعدی امنیت سرور میباشد .

شما هر چقدر که سایت خود را ایمن کنید اما سرور امنی نداشته باشید تمام زحمات شما به باد رفته است .

یکسری نکات ریز و معمولی میباشد که اگر رعایت کنید نیازی به هیچ افزونه امنیتی ای نمی باشد .

موفق باشید .

6. 3 کاربر زیر از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Joomla Armator
    Guest
    ممنون از دوستان عزیز.
    بازهم عرض میکنم از قول استادم:امنیت امری مطلق نیست نسبی هست.

بنظر بنده نصب این افزونه (درصورت بروزرسانی مدارم)خالی از لطف نیست اما برای امن کردن وب سایت های جوملایی پس از داشتن یک سرور امن،مهمتر از هرچیز افزونه هایی هست که شما بروی سایت خودتون نصب میکنید.معمولا هسته جوملا کمتر باگ میده و یا سریع پچ میشه این افزونه ها هستند که یک وب سایت جوملایی رو نا امن می کنند.
    ایشاءاله اگر تیم جوملا فارسی موافقت کنند و بخش امنیت جوملا 2.5 رو راه اندازی کنند در اونحا به تفصیل براتون شرح خواهم داد چگونه یک وب سایت جوملایی رو امن کنید و چگونه سایتتون رو تست نفوذ بزنید.(پیشنهاد دادم در حال بررسی هست)
    موفق باشید.

8. 3 کاربر زیر از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

خیلی ممنون از راهنماییتون.
    من هم با نظر اون دوستمون که فرمودند این افزونه ها هستن که امنیت جوملا رو پایین میارن ، کاملاً موافقم.
    امیدوارم که این بخشی که اشاره کردید برای افزونه هاست زودتر راه اندازی بشه تا کاربرا بتونن استفاده کنن.
    اگه میشد اساتید محترم و با تجربه از نظر امنیت ، کارایی و پارامترهای مهم دیگه به این افزونه ها نمره میدادند ، هم کاربران رو آشنا تر میکرد و هم محیط رو جالب تر میکرد.
    ممنونم از پاسختون

Joomla Armator
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط hessaam [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    خیلی ممنون از راهنماییتون.
    من هم با نظر اون دوستمون که فرمودند این افزونه ها هستن که امنیت جوملا رو پایین میارن ، کاملاً موافقم.
    امیدوارم که این بخشی که اشاره کردید برای افزونه هاست زودتر راه اندازی بشه تا کاربرا بتونن استفاده کنن.
    اگه میشد اساتید محترم و با تجربه از نظر امنیت ، کارایی و پارامترهای مهم دیگه به این افزونه ها نمره میدادند ، هم کاربران رو آشنا تر میکرد و هم محیط رو جالب تر میکرد.
    ممنونم از پاسختون
    دوست عزیز این طرح رو بنده هم قبلا پیشنهاد داده بودم درحال بررسی هست ایشااله با کمک همه دوستان راه اندازی بشه و مورد استفاده عزیزان جوملا فارسی قرار بگیره.پیروز باشید

11. 2 کاربر زیر از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

نقل قول نوشته اصلی توسط Joomla Armator [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    دوست عزیز این طرح رو بنده هم قبلا پیشنهاد داده بودم درحال بررسی هست ایشااله با کمک همه دوستان راه اندازی بشه و مورد استفاده عزیزان جوملا فارسی قرار بگیره.پیروز باشید
    بله بنده هم پیرو نوشته شما از این کار حمایت کردم

نقل قول نوشته اصلی توسط hessaam
    منظورم از این بخشی که اشاره کردید همین طرح شماست
    ویرایش توسط hessaam : 07-30-2012 در ساعت 09:31 AM

13. 2 کاربر زیر از hessaam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Joomla Armator
    Guest

Post تیم جوملا فارسی حمایت میکنید؟

پس ایشااله شما لطف کنید دنبال چند نفر امنیت کار جوملا باشید که با هم بتونیم یه تیم خوب رو برای فروم ترتیب بدیم:dاگر تیم جوملا فارسی حمایت کنه!!!
    دوستان عزیز تیم جوملا فارسی نظر خودشون رو بیان کنند لطفا بنده خیلی وقته منتظرم

15. 2 کاربر زیر از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Team
    تشکر شده 1,221 بار در 1,047 ارسال
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

17. 3 کاربر زیر از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

آقای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دستت درد نکنه مقاله مفیدی رو معرفی کردید.

آقای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] من اگه امنیت کار جوملا سراغ داشتم میدادم وبسایت خودم رو ایمن کنن!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)