سلام ؛
من ماژول mod_image_show_gk4_J!25 رو نصب کردم . ولی طریقه کار با اون رو یاد ندارم .اگه می شه کمی توضیح بدید .
در ضمن آیا این ماژول مر بوط به اسلاید شو می باشد ؟ چجوری اون رو در بالای سایت نمایش بدم ؟ با تشکر .

سلام ؛
من ماژول mod_image_show_gk4_J!25 رو نصب کردم . ولی طریقه کار با اون رو یاد ندارم .اگه می شه کمی توضیح بدید .
در ضمن آیا این ماژول مر بوط به اسلاید شو می باشد ؟ چجوری اون رو در بالای سایت نمایش بدم ؟ با تشکر .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود .
از اسمش که پیداست که مربوط به اسلاید شو میباشد .
معمولا روند کار اسلاید شو ها به این صورت می باشد که یا باید عکس را در خود سایت اپلود کنید و به اسلاید شو معرفی کنید و یا باید لینک عکس را قرار بدهید . اگر یک اسکرین شات از قسمت مدیریت اسلاید شو قرار بدهید بهتر می توانیم راهنمایی کنیم .
برای نمایش اسلاید شو نیز باید ماژول را در یک موقعیت مناسب قرار دهید .
موفق باشید .
طریقه کلی کار با ماژول ها به این صورته که شما از قسمت مدیریت ماژول ها ایجاد ماژول جدید رو میزنید و از قسمت نوعش ماژول اسلاید شو رو انتخاب می کنید. سپس یه صفحه که باز میشه اونجا تصاویرتونو به اسلاید شو میدید.
در این لینک توضیحاتی در این زمینه داده شده : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته شما میتونید تصاویر را مشاهده کنید و تنظیمات تون را طبق تنظیمات تصاویر انجام بدید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)