سلام
وقتی کاربر رو موضوعی کلیک میکنه این پیغامو میده :
Fatal error: Call to a member function getPath() on a non-object in /home2/rahyabtr/public_html/fa/libraries/joomla/application/categories.php on line 842
چیکار باید بکنم ؟

سلام
وقتی کاربر رو موضوعی کلیک میکنه این پیغامو میده :
Fatal error: Call to a member function getPath() on a non-object in /home2/rahyabtr/public_html/fa/libraries/joomla/application/categories.php on line 842
چیکار باید بکنم ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
به آدرسنوشته اصلی توسط lkramin2 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بروید و به دنباله کدpublic_html/fa/libraries/joomla/application/categories.phpبگردید و در آنکد:function setParent(&$parent)
را تبدیل بهکد:if ($parent instanceof JCategoryNode || is_null($parent)) {
کنید مشکل تون حل میشه .کد:if ($parent instanceof JCategoryNode || !is_null($parent)) {
آقا من این تغییرو انجام دادم ولی دیگه کل سایت بالا نمیاد با این پیغام :
Parse error: syntax error, unexpected T_PUBLIC in /home2/rahyabtr/public_html/fa/libraries/joomla/application/categories.php on line 867
مشکل من حل شد
باید این کد رو :
به :کد:if ($parent instanceof JCategoryNode || !is_null($parent)) {
تغییر بدیم .کد:if ($parent instanceof JCategoryNode || !is_null($parent))
درود برشما. من wamp server و joomla 2.5.6 رو نصب میکنم اما نمیتونم از سرور وارد localhost بشم. به نظرتون مشکل کجاست؟ با تشکر
سلام دوست عزیز ورود تونو به انجمن خوشامد میگم .نوشته اصلی توسط hk_register [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما باید سوالات جدیدتونو در یک تاپیک جدید مطرح کنید .
البته قبلش جستو کنید اگر جواب تونو پیدا نکردید یک تاپیک جدید ایجاد کنید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)