با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من برای طراحی وب سایتم به یک انجمن ساز احتیاج دارم از آنجا که من از نسخه 2.5.6 جوملا استفاده می کنم می خواستم بدونم که از چه انجمن سازی می تونم استفاده کنم که با جوملا سازگار باشه؟
با تشکر![]()

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من برای طراحی وب سایتم به یک انجمن ساز احتیاج دارم از آنجا که من از نسخه 2.5.6 جوملا استفاده می کنم می خواستم بدونم که از چه انجمن سازی می تونم استفاده کنم که با جوملا سازگار باشه؟
با تشکر![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
شما میتونید از هر انجمن سازی که دلخواه شما هست استفاده کنید
مگر این که بخواهید در خود جوملا انجمن ایجاد کنید که این کار باید توسز افزونه ها انجام بشه
انتخاب این موضوع بسته به موضوع سایت شما و تعداد کاربران شما هست
پیشنهاد میکنم از انجمن ساز smf استفاده کنید
در پناه ایزد
مسلما سازگار با جوملا فقط کیونا استنوشته اصلی توسط ice man [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ضمنا کیونا انجمن ساز زیبایی است که اگر حال و حوصله رسیدگی بهش رو داشته باشین زیباتر هم میشه
و برای ایجاد انجمن های متوسط گزینه مناسبی است
انجمن ساز smf که دوستمون هم گفتن عالیه و پشتیبانش هم همین جوملا فارسی خودمونه
ولی کیونا برای جوملا مثل برادره
موفق باشید
با تشکر از دوستان
دوستان من آخرین ورژن smf و فارسی ساز اون رو از سایت مربوطه دانلود کردم و با موفقیت هم نصبش کردم اما نمی دونم که چه جوری وارد بخش مدیریتی اون بشم منظورم اینه که در مرورگر چه آدرسی رو باید بنویسم تا وارد بخش مدیریتی اون بشه؟
و آیا smf آموزشی هم داره؟اگه آموزشی داره میشه لینکش رو برام بزارید چون اگه بخوام از smf استفاده کنم به آموزش اون نیاز دارم.
راستی، همین انجمن که خیلی زیبا هم هست آیا با انجمن ساز طراحی شده؟ اگه اینطوره با چه انجمن سازی؟
با تشکر![]()
ویرایش توسط ice man : 07-31-2012 در ساعت 05:06 AM
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ضمنا سوالات خود را در ابطه با smf در انجمن مربوطه پیگیری نمایید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)