-
عدم نمایش بکگراند منو در صفحات داخلی
سلام دوستان
من برای منوی سایتم از منوهای سایت apycom.com استفاده کردم.
همه چیز درسته؛اما وقتی وارد صفحات داخلی می شوم دیگر زیرمنو نمایش داده نمیشود.
دمو:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
( منوی بالا )
مشکل چیست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-31-2012 10:02 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
از مدیریت ماژول ها وارد ماژول منو سایت تون شوید و ماژول منو رو انتخاب کنید و از قسمت تخصیص منو میتونید صفحاتی رو که تصمیم دارید منو در اون نمایش داده بشود را انتخاب کنید .
-
-
دوست عزیز
ممنون از راهنمایی تون
اما انگار دمو رو مشاهده نکردید !!!
منو در تمامی صفحات نمایش داده می شود؛ اما زیر منوی آبی رنگ و متحرک آن در تمامی صفحات قابل مشاهده نیست. منظورم اون قسمت بود.
-
-

نوشته اصلی توسط
mohammadkiani
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون اما انگار دمو رو مشاهده نکردید !!! منو در تمامی صفحات نمایش داده می شود؛ اما زیر منوی آبی رنگ و متحرک آن در تمامی صفحات قابل مشاهده نیست. منظورم اون قسمت بود.
به آدرس
بروید و
کد زیر را انتهای فایل اضافه کنید :
کد:
li#current.active{
background:url(images/lava.png) no-repeat scroll left top transparent !important;
}
مشکل دوم حرکت کردنش است که : برای حرکت تصویر آبی رنگ مابین آیتم ها منو باید تصویر lava.png در پوشه images کپی کنید .
-
-
دوست عزیز بازم ممنون بابت راهنمایی
اما اون کدی که گذاشتید برای این هست که وقتی یک آیتمی active هست یعنی در اون صفحه هستم زیرش اون عکس ما بیاد. اما من این رو نمی خوام
لطفا به لینک زیر بروید:
در منوی بالای دیگه اون عکسی که ما بین آیتم های منو حرکت بکند نیست. من می خوام کاری کنم که منوی بالا مثل صفحه نخست سایت باشه.
-
-
باید source سایت تونو برای اون مورد ببینم تا بتونم راهنمایی کنم .
-
-
لطفا پیغام خصوصی خودتون رو چک کنید
من یوزر و پسورد رو براتون فرستادم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)