-
خطای 404 کامپوننت پیدا نشد.!؟
سلام به همه
از دیشب که من یک تغییراتی در فایل دیتا بیش موجود در فایل منیجر دادم این ارور ظاهر شده من در قسمت کامپوننت های نصب شده از پوشه ی دیتابیسم در قسمت جی کامپوننت دو تا از فایل های css رو پاک کردم ولی بعد دوباره همونا رو دقیقا سر جای خودشون اپلود کردم ولی بعدش که ادرس سایت رو وارد کردم میگه کامپوننت پیدا نشد و ارور 404 میداد دیگه تا اونجایی که من میدونم تغییر دیگه ای ندادم با هاستم هم تماس گرفتم و مشکل از اونها هم نبود و گفتم با یک متخصص جوملا تماس بیگیرید و احتملا برمیگرده به پرمیش های داده شده؟
لطفا و خواهشا راهنمایی کنید
ادرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط ehsab222 : 08-01-2012 در ساعت 09:10 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-01-2012 09:05 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
خواهشمندم در صورت امکان پاسخ دهید!
-
-
سلام
از دیشب که من یک تغییراتی در فایل دیتا بیش موجود در فایل منیجر دادم این ارور ظاهر شده
منظورتون کامل مشخص نیست - دیتابیس موجود در فایل منیجز یعنی کجا>؟
شما دقیق بیان کنید چه تغییراتی رو انجام دادید؟
مراحل زیر :
درصورت امکان از کل هاست و دیتابیست یه بکاپ بگیر !
وارد مدیریت جوملا شو و بعد صفحه اصلی رو بر روی یه گیزنه دیگه (مثلا مطالب ویژه تنظیم کن)
2- کامپوننت جی دانلود رو از نو نصب کن یا فایل جی دانلود رو درصورتی که میدونید کجا نصب میشه توی اون مسیرها کپی کنید تا فایلهایی که حذف شده رو جایگزین کنه !
با این چیزایی که شما فرمودید خیلی نمیتونیم کمک کنیم ! اینم گفتم که دیدم خیلی مشکلتون واجبه
درصورت امکان ، اطلاعات مدیریتی رو به مدیران بدید تا براتون رفع مشکل کنند
یا به مدیریت هاستتون بگید تا بکاپ یک روز پیش رو براتون ریستور کنه!
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مثلا وقتی توی cpanel یک دیتا بیس با نام 123456 ایجاد میکنم توی فایل منیجر یک فایل با همان نام ایجاد میشه و تمام کامپوننت هایی رو که نصب میکنم توی اون جا قرار میگیره من وارد اون پوشه شدم و بعد وارد پوشه ی components شدم و از اونجا وارد پوشه ی com-jcomment و بعد ipl و بعد از اون default شدم و دو فایل style.css و style_rtl.css رو پاک کردم و دو تا فایل به همین نام با کد های بهینه شده رو قرار دادم و بعدش سایت ارور داد و چون فایل های قبلی رو دانلود کرده بودم دوباره جایگزین کردم اما در ست نشد.
در منوی اصلی هم بهم ریخته متونید در تصاویر مشاهده کنید!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با هاست برای اجرای بک اپ دیروز هم تماس گرفتم و باید صبر کنم ببینم چی میشه
و چطور باید اطلاعاتم رو به مدیران بدم و چه اطلاعاتی رو دقیقا باید بهشون بدم؟
از کمکتون هم بسیار متشکرم!
-
-
سلام
طبق قوانین کاربران نمیتونن اطلاعات سایت کاربرا رو بگیرن و براشون تصحیح کنند (قانون شماره 19 انجمن جوملا فارسی
)
شما اطلاعات هاست و مدیریت سایتت رو به مدیران (قبل از ارسال با مدیران هماهنگ بشه) بفرستید تا بررسی کنید !
طبق عکس شما به نظرم یک بکاپ از سایتت بگیر
بعد فایل جوملا فارسی رو دانلود و مجددا بریز توی فایل منیجر هاستت ، سپس پوشه installation رو حذف کن !
بعد ببین درست میشه یا نه !
موفق باشید
-
-
میشه توضیح بدین که چه جوری فایل جوملا رو مجداد بریزم یعنی باید از اول هاست رو پاک کنم و بعد جوملا رو بریزم و بک اپ رو اجرا کنم؟
-
-
بین شما فایل هسته جوملا فارسی رو از آدرس زیر دانلود کنید سپس اون رو توی فایل منیجر Extract کنید ! سوالی پرسیده میشه که این فایلها وجود داره آیا Replace کنم یا خیر ، بله رو بزنید !
ببینید سایت درست میشه یا خیر ! اگه درست نشد
اطلاعات رو بدید به مدیران یا اینکه به مدیرهاست بگید به یکی ، دو روز پیش برگردونه !
موفق باشید
-
-
خیلی خیلی منمون از راهنمایی و کمک هایی که کردین، مشکل حل!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)