سلام . من تازه با جوملا آشنا شدم آموزشش رو هم کار کردم ولی نمی دونم چجوری باهاش سایت بسازم . میشه راهنمایی کنید

سلام . من تازه با جوملا آشنا شدم آموزشش رو هم کار کردم ولی نمی دونم چجوری باهاش سایت بسازم . میشه راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با عرض سلام و ادب .
ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی و جوملا کاران تبریک عرض می نمایم .
ابتدا مقالات زیر را مطالعه کنید .
مقالات دانشنامه را مطالعه کنید .
در انجمن سرچ کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
دوست عزیز بنظر من شما اول جوملا رو بروی لوکال نصب کنید!بعدش شروع کنید با خود جوملا کار کنید.
بعدش برای بهبود آموزشتون از بسته های آسان نصب استفاده کنید.بنده مسیر کلی رو عرض کردم هرجاش مشکلی داشته درخدمتم
با تشکر از شما
ببنید من طریقه نصب جوملا تو لوکال رو بلدم . و هنوز هاست نگرفتم که بتونم تو سی پنل نصبش کنم .همون طور که گفتم آموزشش رو هم کار کردم ولی نمی دونم چجوری میشه باهاش سایت رو ساخت. تو این آموزشی که دارم تمام موارد لازم رو گفته ولی نگفته چجوری میشه باهاش سایت رو ساخت . ممنون میشم اگه این رو توضیح بدید
دوست عزیز شما قصد راه اندازی چه سایتی را دارید ؟نوشته اصلی توسط thefallen [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چه اموزشی را مطالعه کردید ؟
شما می توانید به استفاده از افزونه های موجود که تعداد انها اگر اشتباه نکنم بیش از 9000 افزونه میباشد می توانید وب سایت خود را راه اندازی کنید .
موفق باشید .
شاید منظور دوستمون طراحی قالب باشه
با چه نرم افزار هایی و چه پیشینیه اطلاعاتی می شه قالب ساخت؟
برای طراحی قالب ، آشنایی مطلوبی با Html ، Css نیاز است و البته PHP (یا نظایر اون) . میتونید قالبتون رو با برنامه ای مثل Photoshop طراحی و بعد اونو به کدهای Html تبدیل و استفاده کنید .
البته نرم افزاری مثل Artister هم هست که بشه با اون قالب های سازگار با جوملا طراحی کرد .
ویرایش توسط mohammad973 : 08-01-2012 در ساعت 12:40 AM
با عرض سلام و ادب .نوشته اصلی توسط hassannamdar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر منظور دوستمان طراحی قالب بود که بعید می دانم چنین چیزی باشد باید به HTML &CSS اشنایی داشته باشید .
مقالات زیر نیز در این ضمینه به شما کمک می کنند .
موفق باشید .
با سلام خدمت دوستان عزیز
ممنون از اینکه سریع پاسخ دادید .
ببینید سایتی که میخوام بزنم یه سایت نرم افزاری مثل وطن دانلود-میهن دانلود و... است و در مورد آموزش هم یه آموزش جوملا از شرکت مهرگان است که با اون کار کردم . من با زبونهای برنامه نویسی آشنا نیستم واسه همین جوملا رو انتخاب کردم . ممنون میشم اگه بیشتر منو راهنمایی کنید
با عرض سلام .
دوست عزیز در جوملا نیازی نیست شما به زبان های برنامه نویسی وارد باشید .
شما برای راه اندازی یک سایت دانلود باید موارد زیر را تهیه کنید :
- یک قالب اختصاصی و زیبا - البته م یتوانید از قالب های پیشفرض و قالب هایی که در نت وجود دارد نیز استفاده کنید .
- استفاده از افزونه های دانلود مانند جی دانلود و فوکا دانلود . در مور این دو افزونه در انجمن سرچ کنید .
- هاست برای اپلود سایت اصلی
- هاست دانلود برای اپلود فایل ها
برای اشنایی با جوملا کافی میباشد که مطالب دانشنامه را مطالعه کنید .
در انجمن سرچ کنید و یا اگر سوالی داشتید تایپیک ایجاد نماید .
موفق باشید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)