-
درخواست افزونه ای برای استاندارد سازی سایز تصاویر
با سلام خدمت اساتید محترم
من افزونه ای می خوام که بااون یک سایز استاندارد برای عکس های سایتم مشخص کنم و اگر عکسی با سایز بزرگتر از سایز پیش فرض توی سایت منتشر شد سایز به صورت خودکار کوچک شده و به سایز استاندارد برسد
برای جوملا 1.5 فکر کنم یه پلاگین به اسم imagesized یا افزونه multithumb بود نمی دونم این افزونه برای 2.5 هم وجود دارد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید و لینکی از این افزونه ها برای 2.5 بدید انگلیسی هم بود مهم نیست
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-26-2012 06:54 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من با sigplus کار میکنم و کافیه توی پلاگینش تنظیم کنی و توی مطالبت عکس ها رو فراخوانی کنی . دقیقه همون چیزی هست که شما میخوای . توی گوگل سرچ کن و فارسیش رو از یه سایت معتبر دانلود کن .
-
-
سلام
از افزونه زیر هم می تونید استفاده کنید (مخصوص جوملا 2.5 هست)
نحوه کار : بعد از نصب پلاگین برید به مدیریت پلاگین و فعالش کنید (توی تنظیماتش سایز عکس رو تعیین کنید)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
از افزونه زیر هم می تونید استفاده کنید (مخصوص جوملا 2.5 هست)
نحوه کار : بعد از نصب پلاگین برید به مدیریت پلاگین و فعالش کنید (توی تنظیماتش سایز عکس رو تعیین کنید)
موفق باشید
سلام
من اینو نصبش کردم
اما چیزی توی پلاگینها نیومد
میشه بگید با چه نامی میاد؟
-
-
...........

نوشته اصلی توسط
ad110
سلام
من اینو نصبش کردم
اما چیزی توی پلاگینها نیومد
میشه بگید با چه نامی میاد؟
خوب پیداش کردم
اما اصلا از تنظیماتش سر در نیاوردم
لطفا در مورد اپشنهاش و اینکه چجوری باید تنظیم کنیم توضیح بدید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)