-
منو ساز آبشاری زیبا و پیشرفته
سلام
با این ماژول قادر خواهید بود منویی حرفه ایی و کامل و زیبا ایجاد نمایید . کار با این ماژول آسان و نیاز به کمی سلیقه دارد .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
3 کاربر زیر از sib10 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
08-02-2012 06:32 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
مشکل اینکه منو چپ چین اسن و گزینه صفحه اصلی میاد چپ چطور مرتفع نمایم ؟
-
-
سلام
لطفاً افزونه فوق را در مرکز افزونه جوملا فارسی شخصاً معرفی کنید و اگر مورد توجه و استقبال کاربران دیگر قرار بگیرد در فهرست ترجمه های جوملا فارسی قرار خواهد گرفت. (همچنین خودتان میتوانید ترجمه کنید و برای ما ارسال کنید تا با نام خودتان منتشر کنیم)
معرفی افزونه ها در بخش افزونه جوملا فارسی بوسیله کاربران انجام شدنی است و امیدواریم کاربران به فکر همکاری در این بخش باشند. همانطور که قبلاً بارها در انجمن درخواست این بخش میشد. اما هیچ همکاری از سوی هیچکسی در این قسمت نمیبینیم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام دوستان من این منو را تا حدی راست چین کردم و الان در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] داره استفاده میشه ولی یک مشکل باهاش دارم که خیلی خوشحال میشم اگه بتونین کمکم کنید من تو صفحه اصلی سایت وقتی از این منو استفاده میکنم اصلا مشکلی نداره ولی وقتی تو یکی از صفحه های دیگه سایت وارد میشم منو به هم میریزه به صورتی که منو های زیر منو بر روی منو های دیگه قرار میگیره واقعا ممنون میشم اگه کمکم کنید
من float این منو را راست گذاشتم و text align رو هم راست چین کردم و الان فقط این مشکل رو دارم
-
-

نوشته اصلی توسط
mvkhatib
سلام دوستان من این منو را تا حدی راست چین کردم و الان در سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] داره استفاده میشه ولی یک مشکل باهاش دارم که خیلی خوشحال میشم اگه بتونین کمکم کنید من تو صفحه اصلی سایت وقتی از این منو استفاده میکنم اصلا مشکلی نداره ولی وقتی تو یکی از صفحه های دیگه سایت وارد میشم منو به هم میریزه به صورتی که منو های زیر منو بر روی منو های دیگه قرار میگیره واقعا ممنون میشم اگه کمکم کنید
من float این منو را راست گذاشتم و text align رو هم راست چین کردم و الان فقط این مشکل رو دارم
لطفا لینک دانلود افزونه مورد استفاده تونو در همین تاپیک قرار بدید.
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
لطفا لینک دانلود افزونه مورد استفاده تونو در همین تاپیک قرار بدید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)