چطور باید از کل سایتم بکاپ بگیرم که همه مطالب و مجموعه ها و کاربران عضو شده رو شامل بشه و در صورت خرابی همه رو برگردونم؟از سی پنل میرم بکاپ ویزارد و فول بکاپ رو میزنم میره نشون میده هوم دایرکتوری و بکاپ میگیره...آیا این کافیه؟ممنون

چطور باید از کل سایتم بکاپ بگیرم که همه مطالب و مجموعه ها و کاربران عضو شده رو شامل بشه و در صورت خرابی همه رو برگردونم؟از سی پنل میرم بکاپ ویزارد و فول بکاپ رو میزنم میره نشون میده هوم دایرکتوری و بکاپ میگیره...آیا این کافیه؟ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
بله full backup یک بکاپ کامل و تمام عیاره
موفق باشید
داداش چرا سوالای آسون رو زود جواب میدین؟با اینکه همین سوالا رو هم جواب دادین کلی کارمو راه انداختین...چنتا مشکل اساسی دارم که اصلا جوابی پیدا نمیکنم
دلیلش این است که متأسفانه سطح دانش اعضای فوروم پایین است.نوشته اصلی توسط oon_ye_nafar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من سئوالی را که توی همین فروم دیروز مطرح کردم همزمان در فروم سایت joomla.org هم مطرح کردم و کمتر از 24 ساعت دو نفر در آن فروم جواب دادند ولی دریغ از یک پاسخ در این فروم!
دوست عزيز سلامنوشته اصلی توسط IPC110 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فكر نميكنيد يه خورده كم لطفي باشه كه به خاطر اينكه حالا يه كم ديرتر پاسختونو دادن دانش فني اعضاء انجمنو ببريد زير سوال!!
بعضي مواقع اگه ماهم سعي كنيم يه مقدار درجه صبوريمونو بيشتر كنيم بد نيست.
اين در حالي است كه دانش فني اعضاء تيم ج وملا فارسي و كاربران ويژه اش موضوعي نيست كه نياز به اثبات داشته باشد!
دوست عزيز منو ببخشيد ، مطالبي كه در بالا عرض كردم در واقع تذكر وياداوري به خودمم بود.
موفق باشيد
ویرایش توسط elyastel : 08-02-2012 در ساعت 01:16 PM
سلامنوشته اصلی توسط IPC110 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوشحالیم که کسی رو در انجمن داریم که سطح علمی بالاتری نسبت به ما داره! این رو جدی عرض کردم خدممتون.
این انجمن برای این ایجاد شده که کاربران جوملا ، اس ام اف و مامبو به جواب سوالات خود برسند و گاهی با کمک یکدیگر مشکلات خودشون رو حل کنند و در این بین مدیران هم کمکی کرده باشند در این روند.
امیدوارم شما هم با استفاده از سطح علمی بالایی که دارید به کاربران تازه وارد کمک کنید تا جایی که می تونید.
در ضمن باید بگم هیچ کس کامل نیست ، میتونید به ارسال های اول بنده نگاه کنید ، من هم برای یادگیری به این انجمن اومدم و هنوز هم خیلی چیز ها باید یاد بگیرم.
در ضمن باید بگم تمام اعضا و مدیران این انجمن به غیر از اینکه در انجمن جواب سوالات رو بدن کار ها و فعالیت های دیگری هم دارند.
لینک تاپپیک های بی جواب خودتون رو برای بنده پیغام خصوصی کنید تا رسیدگی کنم.
موفق باشید
ویرایش توسط torghoundy : 08-02-2012 در ساعت 06:13 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)