این رو هم فهمیدم چه جوری باید درست کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط یک مشکل است و من باید از کجا بفهمم که تو css کدوم ویژگی مربوط به کدوم قسمت صفحه است؟

این رو هم فهمیدم چه جوری باید درست کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط یک مشکل است و من باید از کجا بفهمم که تو css کدوم ویژگی مربوط به کدوم قسمت صفحه است؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوستان می شه کمک کنید؟نوشته اصلی توسط hassannamdar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما باید به آدرسنوشته اصلی توسط hassannamdar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در خط 58 دستور زیر را اضافه کنید .JoomlaRoot/templates/yougrids/css/newsitems.css
دقت کنید برای به جای 777 از هر رنگی میتونید استفاده کنید .کد:div.title h1, div.title h2{ background:#777; }
--------
نکته : از یک عنوان مناسب برای تاپیک تون استفاده کنید تا سایر دوستان با جستجو بتونن پیدا کنن شاید دلیل اینکه پست هایی این چنینی پاسخ داده نمیشه همین باشه .
علاقه مندی ها (Bookmarks)