-
تشکر از لطف همه دوستان عزیز
بنده سعی دارم تاجایی که میشه مطالب رو خودم بیان کنم اما خوب واقعا برخی قسمت ها مطالب دقیقا یکی هست و چون اساتید دیگه مطلب رو بهتر بیان کردن بنده هم یه ویرایشی روش انجام میدم و درجش میکنم؛در صورت کپی هم "حتما" منبع رو ذکر خواهم کرد.
به امید پیروزی همه عزیزان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
08-04-2012 07:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
بنده موافق صد در صد تیم امنیت هستم.اما تصمیم با مدیران عزیز باشه
اینم عرض کنم در حال گفتگو با اعضای تیم های امنیتی جوملا دیگر فروم ها هستم تا به لطف و مدد حضرت حق یه تیم امیتی برای جوملا ایران راه اندازی کنیم بدون اینکه تیم متعلق و یا وابسته به فروم خاصی باشه و یه دانشنامه کامل ارائه بدیم
(اون دیگه محشر میشه چون تمامی اساتید امنیت جوملا حضور خواهند داشت)
-
2 کاربر زیر از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام دوستان چند روز ژیش سایت منو هک کرده بودند و فقط ایندکس رو عوض کرده بودند که جایگزین کردم ، نه رمز رو کرده بود و نه آسیب دیگه ای فقط ایندکس عوض شده بود. ، نسخه جوملا من 1.7 هست اینم آدرس سایتم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-

نوشته اصلی توسط
فهیمه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان چند روز ژیش سایت منو هک کرده بودند و فقط ایندکس رو عوض کرده بودند که جایگزین کردم ، نه رمز رو کرده بود و نه آسیب دیگه ای فقط ایندکس عوض شده بود. ، نسخه جوملا من 1.7 هست اینم آدرس سایتم :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام و ادب .
دوست عزیز طبق قوانین انجمن سوال جدید در تاییک جدید مطرح کنید .
بر روی سایت شما یک دفیس انجام شده که معمولا به خاطر امنیت پایین سرور این اتفاق می افتد .
در ضمن توصیه می کنم جوملا خود را به نسخه 2.5.6 بروز نمائید .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
باسلام. دوست عزیزم جناب kianesfahan مطالب رو فرمودند فقط این نکته رو اضافه کنم که شما حتما به مدیر سرور اطلاع بدید...(گرچه احتمالا هر به قصد نمایش دادن باگ سرور سایت شما رو دیفیس کرده که مدیر سرورهم اطلاع داشته باشه)
موفق باشید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)