-
Rtl كردن ويرايشگر
سلام
نسخه جوملاي من 1.7.1 هست و يك مشكل ساده اي با ويرايشگر دارم كه هنوز موفق به حلش نشدم. من ميخوام ويرايشگر كاملاً Right-To-Left باشه اما متاسفانه بصورت كامل RTL نميشه. من فارسي ساز رو از همين سايت دانلود و نصب كردم، سايت كاملاً فارسي ميشه و تمام ماژول و پلاگين ها و متن ها به سمت راست منتقل ميشن اما هنگام تايپ در ويرايشگر نوشته ها در سمت راست قرار دارند اما RTL نيستن و براي مثال وقتي كه بعد از حروف فارسي يك كلمه انگليسي تايپ ميكنم به سمت راست ميره به جاي چپ. شايد اينجوري بهتر بتونم منظورم رو منتقل كنم:
وقتي ميخوام اين متن رو بنويسم:
به اين شكل تايپ ميشه:
اينم تصوير:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
ویرایش توسط martian_man : 08-03-2012 در ساعت 02:57 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-03-2012 02:55 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
دوست گرامی جوملا 1.7 دیگه پشتیبانی نمیشه و پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر سایت خود را به جوملا 2.5 ارتقا دهید. الان هم سوال خود را در قسمت جوملا 1.5 درج کردید که خلاف قوانین است!
افزونه ها > مدیریت پلاگین ها > ویرایشگر - TinyMCE
ویرایشگر را در حالت توسعه یافته قرار دهید. به این ترتیب کلید rtl به ویرایشگر افزوده خواهد شد.
یا علی
ویرایش توسط jalal_iranian : 08-03-2012 در ساعت 03:23 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
jalal_iranian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
دوست گرامی جوملا 1.7 دیگه پشتیبانی نمیشه و پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر سایت خود را به جوملا 2.5 ارتقا دهید. الان هم سوال خود را در قسمت جوملا 1.5 درج کردید که خلاف قوانین است!
افزونه ها > مدیریت پلاگین ها > ویرایشگر - TinyMCE
ویرایشگر را در حالت توسعه یافته قرار دهید. به این ترتیب کلید rtl به ویرایشگر افزوده خواهد شد.
یا علی
ممنون
عذر ميخوام از مسئولين، من اطلاع نداشتم.
من تو جوملا تازه كار هستم، فكر ميكردم 1.7 زير مجموعه 1.5 باشه.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)