-
کمک فوری در حل مشکل انتقال و نصب جوملا 1.7
سلام من سایت جوملا 1.7 و روی local راه اندازی کردم و برای انتقال فایل configuration.php رو با داده های هاست تغییر دادم اما هیچی نشون نمی ده!فقط یه صفحه ی سفید! واسه بررسی خواستم روی هاست از اول نصب کنم که از مرحله ی database configuration جلوتر نمی ره بدون نمایش پیغام خطا!! و دیتا بیس رو هم می سازه اما نه فایل configuration.php .حتی یه پیج برای تست ارتباط با دیتا بیس هم ایجاد کردم که ارور نداد.که یعنی وصله! من باید این سایت و فردا تحویل بدم.خیلی فوریه!باید چه کار کنم؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-03-2012 05:34 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
طبق آموزش موجود در دانشنامه عمل کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
طبق آموزش موجود در دانشنامه عمل کنید
موفق باشید
تمام این مراحل و انجام دادم و حتی از ابتدا جوملا 1.7 و خواستم نصب کنم که از مرحله configuration database جلوتر نمی ره ، بدون نمایش هیج خطایی!!
-
-
موارد زیر را بررسی کنید .
دقت کنید برای اعمال تغییرات بروی فایل configuration.php باید پرمیشن این فایل بروی 755 ست شده باشد .
به value متغیر های
var $host = 'localhost'; var $user = ' '; var $password = ' '; var $db = ' '; var $dbprefix = 'validPrefix_';
دقت کنید که درست ست شده باشد .
اگر این موارد را انجام دادید درست نشد از متصدیان هاست تون درخواست کنید که display_error شما روشن کنید و پیغام خطایی که میده رو در همین تاپیک مطرح کنید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)