سلام
اگر مشکل سایت شما هنوز حل نشده اطلاعات هاست و جوملا را برای بنده ارسال کنید تا بررسی کنم. (در اولین فرصت اینکار خواهد شد و نباید عجله کنید!)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست

سلام
اگر مشکل سایت شما هنوز حل نشده اطلاعات هاست و جوملا را برای بنده ارسال کنید تا بررسی کنم. (در اولین فرصت اینکار خواهد شد و نباید عجله کنید!)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
بعد از بررسیهای زیاد متوجه شدیم FTP سرور (از طرف مدیریت سرور) درست کانفیگ نشده و مشکل احتمال زیاد به خاطر 550 MKD failed هست که تنها مدیر سرور میتونه برطرف کنه !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر یک جوملا در هاست بخواهید نصب کنید در صفحه FTP با تست کردن یوزر و پاسورد و مسیر اف تی پی متوجه این مشکل خواهید شد !
راه حل برتر اینست که مدیر سرور مشکل را برطرف کند ! اما ممکن است بلد نباشن یا زیر بار نرن و بگن اصلاً ما از قصد اینکار رو کردیم ! در اون شرایط باید از راه حل خاصی پیش برویم که در انجمن نمیشه عنوان کرد ! :دی
لطفاً رمزهای عبور خود را تغییر دهید تا مسئولیتی بر گردن بنده و تیم جوملا فارسی نباشد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
یک راه ساده. دوست عزیز من حرفه ای نیستم اما قبلا با چنین مشکلی روبرو بودم. راه حل ساده ای رو انتخاب کردم که جواب داد. سایت جوملاییتون رو به طور کامل از هاست دانلود کنید و دیتا بیس رو هم دانلود کنید. بعد در لوکال دوباره نصب کنید. و هر تغییری که میخواید اعمال کنید. و افزونه هارو به راحتی نصب کنید. حالا مجدد سایت رو زیپ کنید و و دیتابیس ایجاد شده جدید رو هم ذخیره کنید و دوباره در هاست و دامنه مورد نظر آپلود کنید. به همین سادگی!
جنا مهندس مهدی عزیز
مشکل را به مدیریت هاست گفتم یعنی عین پیام شما را براشون فرستادم.در جواب اینو گفتن:
سلام
با Filezilla لاگین کردم و پوشه has را ایجاد نمودم!
نمی دونم متوجه نشده یا ...
چطور توجیه کنم مدیر هاست رو؟
ویرایش توسط eh.zamani : 08-11-2012 در ساعت 07:09 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)