-
مشکل در ارسال مطالب (جدید) بخدا کلی گشتم نبود
تمام مورد های مشابه رو دونه دونه پک کردم
مشگلم اینه که وقتی مطلبی رو edit میکنم یا مطلب جدیدی رو مینویسم موقع ارسال این ارور هارو میده با رنگ قرمز
[QUOTE]
ذخیره ناموفق با این ایرادها: Illegal mix of collations (utf8_general_ci,IMPLICIT) and (utf8_unicode_ci,IMPLICIT) for operation '=' SQL=INSERT INTO `tk0xn_finder_tokens_aggregate` (`term_id`, `term`, `stem`, `common`, `phrase`, `term_weight`, `context`, `context_weight`) SELECT t.term_id, t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context, ROUND( t1.weight * COUNT( t2.term ) * 1.700000, 8 ) AS context_weight FROM ( SELECT DISTINCT t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context FROM `tk0xn_finder_tokens` AS t1 WHERE t1.context = 1 ) AS t1 JOIN `tk0xn_finder_tokens` AS t2 ON t2.term = t1.term LEFT JOIN `tk0xn_finder_terms` AS t ON t.term = t1.term WHERE t2.context = 1 GROUP BY t1.term ORDER BY t1.term DESC
[QUOTE/]
مشکل بعدیم اینه که اوایل ارسال ایمیل کار میکرد اما هرچی این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو میخونم و تمام کاراشو 1000 بار انجام میدمو دادم ،،،،،،، بازم میگه پاسخ خالی مجاز نمیباشد
حتی واسه ثبت نام هم وقی میخواد لینک فعالسازی بفرسته همینو میگه
خوب من ماژول خاصی نصب نکردم که به جوملا بخواد آسیب برسونه
<red>======-=-=-=-=-=-=</red>
وبسایت من آمادست فقط ارسال ایمیل مونده که کاربر بتونه یوزر بسازه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
this page is About Sell Soemthing on world of Warcraft Online Game
این سایت درمورد فروش چیز هایی در بازی world of warcraft (دونیای جنگ اساتیر - دومین بازی online دنیا) است
my office PAge is [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-08-2012 09:03 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)