سلام دوستان من می خوام یه دیتا بیس ایجاد کنم اماچون ازcpanle نیستم و با ftp وارد میشم هیج option از data baso نیست لطفا کممکم کنید چطور دیتا بیس بسازم و از کدوم منو این کار رو بکنم من فقط این منو ها رو می بینم
Domains,,,, public-html,,, imap

سلام دوستان من می خوام یه دیتا بیس ایجاد کنم اماچون ازcpanle نیستم و با ftp وارد میشم هیج option از data baso نیست لطفا کممکم کنید چطور دیتا بیس بسازم و از کدوم منو این کار رو بکنم من فقط این منو ها رو می بینم
Domains,,,, public-html,,, imap
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
همونطور که مهندس صفاجوی عزیز فرمودند FTP فقط برای انتقال فایلها استفاده میشه ! برای ساخت دیتابیس باید وارد بخش مدیریت هاست شوید !
اگه هاستتون سی پنل هست اکثرا آدرس ورود به دو شکله !(بعضی ها متفاوت هست که باید به مدیر سرور بگید آدرس رو بهتون بده-مثلا من دایرکت ادمین دارم آدرسش MYSITE.COM/2222 هست*)
آدرس ورود سی پنل :
--- my site.com/cpanel ( mysite = domain name)
---- mysite.com/8022 ya mysite.com/8023
مشکلی بود بیان کنید
سلام
با پشتیبانی هاست خود تماس بگیرید و ازشون سوال کنید چطور میتونید به کنترل پانل هاست دسترسی داشته باشید !
ممکن هست شما از دایرکت ادمین بهره میگیرید و باید پورت رو بعد از آدرس وارد کنید ! یا شاید اصلاً سیستم عاملتون ویندوز هست و روی آیپی ست شده و ... !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
کلاً ftp دسترسی به دیتابیس نداره. از کنترل پنل هاستتون وارد بشید
موفق باشید
سلام و خسته نباشید دوست عزیز چطوزی وارد کنترل پنل شم من بعد اسم سایت میزنم cpanel اما میزنه not found
علاقه مندی ها (Bookmarks)