-
از این کد چجوری برای جوملا استفاده کنم؟
سلام
این کد مخصوص جدول لیگ برتر فوتبال ایران هست میخوام این کد رو سمت چپ یا راست سایتم بزارم چیکار باید بکنم؟
<script src="http://pichak.net/lig-bartar/sefareshi/footballbartar/badge.php?league=iran&fc=333333&tfc=FFFFFF&btc=D30 200&bic=686868&bg1=DBDBDB&bg2=EE669C&bc=DBDBDB&bor der=1&width=170&gp=1&won=none&drawn=none&lost=none &gs=none&ga=none&gr=none" type="text/javascript" language="javascript"></script>
کد درست اجرا بشه چنین شکلی در میاد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-04-2012 10:35 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
یک ماژول از نوع html بسازید
حالا این کد رو توی ویرایشگر فراخونی کنید
توجه داشته باشید باید قبل از انجام این کار نوع ویرایشگر رو روی کدنگار قرار بدید تا بعد از ذخیره کد ها حذف نشن
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
یک ماژول از نوع html بسازید
حالا این کد رو توی ویرایشگر فراخونی کنید
توجه داشته باشید باید قبل از انجام این کار نوع ویرایشگر رو روی کدنگار قرار بدید تا بعد از ذخیره کد ها حذف نشن
موفق باشید
ماژول آماده دارم ببینید دوست من وارد سایت من بشید به این ادرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سمت راست پایین یک ماژول الان فعال هست به نام نقل و انتقالات(ورودی ها ... خروجی ها) اوکی؟ جای عکس درون انی ماژول میخوام این کد رو بزارم
حالا چجوری فراخوانی کنم کدها رو؟
-
-

نوشته اصلی توسط
ad110
ماژول آماده دارم ببینید دوست من وارد سایت من بشید به این ادرس
سمت راست پایین یک ماژول الان فعال هست به نام نقل و انتقالات(ورودی ها ... خروجی ها) اوکی؟ جای عکس درون انی ماژول میخوام این کد رو بزارم
حالا چجوری فراخوانی کنم کدها رو؟
source این ماژول کجاست ؟ کدام سایته ؟ بفرمایید تا دقیقا بهتون بگم چکار کنید .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
shmata
source این ماژول کجاست ؟ کدام سایته ؟ بفرمایید تا دقیقا بهتون بگم چکار کنید .
ببینید دوست عزیز من از یکی از دوستان کدی گرفتم ک این کد رو وقتی در سایت بزاریم یعنی درست اجرا بشه چنین شکلی در میاد

در پست اول هم گفتم اینو من در وی بی تست کردم جواب داد البته خود دوستم گفته در تمامی سیستمها حتی وبلاگ هم جواب میده
الان من میخوام در سمت چپ یا راست سایت خودم اینو به نمایش بزارم اما نمیدونم چجوری
این ادری سایتم
در دو پست قبل دوستمون گفتن باید یک ماژول اچ دی ام ال بسازید و کد رو درنش فراخوانی کنید خوب من در سایتم الان اچ دی ام ال دارم ک مربوط به ورودی و خروجی بازیکنان هست در سمت راست سایتم میتونید ببینید میخوام جای اون اینو بزارم در حالت عادی کدها رو میزارم چیزی نشون نمیده حالا خواستم راهنمایی کنید چیکار کنم؟
اصل کد رو هم ک در پست اول گزاشتم
-
-
سلام
ویرایشگرتون رو روی حالت کدنگار میذارید؟
برای اینکه بتونید کد ها رو قرار بدید ویرایشگر رواز تنظیماتکلی روی حالت کدنگار قرار بدید و اون کد بالا رو قرار بدید
این کار رو انجام دادید؟
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)