جناب آقا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] من نه قصد جسارت به کسی رو داشتم نه کم ارج کردن فعالیت کسانی که دارن در زمینه جوملای ایران زحمت میکشند.
من الان دوساله دارم جوملا کار میکنم و خوب مسلما مشکلات زیادی هم برام پیش اومده که خوب با مراجعه به انجمن های مختلف حل شده و بیشتر سعی کردم خودم مشکلاتمو حل کنم تا بپرسم، انجوری اگه کسی هم مشکلی مثل من داشت من میتونستم تو انجمن ها به اون کاربر کمک کنم.
ببینید تیم هایی هستند که افزونه ها یا قالب ها رو با لایسنس میفروشند، درسته؟ یا میگین که اصلا این مورد تو ایران نیست؟
خوب حالا من که یه کاربر هستم میام و اون افزونه رو میخرم یا نه اصلا به دوستانی که حساب پی پال دارن میگم برام افزونه رو از سایت اصلی بخرند. حالا اگه مشکلی برام پیش اومد باید چی کار کنم؟ نمی خوام در مورد قوانین شما یا جوملا رو زیر سوال ببرم، فقط سوال میکنم.

درسته تمام سایت های ارائه افزونه ممکنه زبان انگلیسی داشته باشه ولی همه کاربرا که انگلیسی نمیدونن که!

این که میگین رد مسئولیت نیست، من گفتم رد مسئولیت برای کمک به کاربراست نه رد مسئولیت برای اجرای قوانین یا ...

خوب من هم اگه افزونه ساز باشم مسلما دوست ندارم افزونه هام وارز یا نال شده دست ملت داده بشه و حتی گاها از فروش اونها هم سود زیادی عاید ملت بشه!

خیلی ممنون از دعوتتون، درسته فقط نباید مصرف کننده بود!

موفق باشید و پیروز.