-
از کار افتادن لینک ها زمان استفاده از آدرس های بهینه
سلام
زمانی که از آدرس های بهینه استفاده میکنم لینک های توی سایت من کار نمیکنند و فقط صفحه اول رو نمایش میده ! باید چیکار کنم ؟ (یعنی کلا منو ها و ... از کار میفتند )
من هاست ویندوز دارم و با 6 iis هم سایت رو بالا آوردم ! مشکل میتونه از این باشه ؟
برای رفع این مشکل باید چیکار کنم ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-07-2012 09:57 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
در هنگام فعال کردن حذف کننده index.php از آدرسهای جوملا به شما اطلاع داده شده است که باید فایل htaccess.txt را تغییر نام دهید.
این فایل باید به .htaccess تغییر نام داده شود (نقطه باید ابتدای نام قرار بگیرد که اینجا در انتها احتمالاً نمایش داده میشود !)
در این فایل توضیحاتی نوشته شده که با استفاده از مد ریرایت در آپاچی index.php از آدرس دهی شما حذف میشود.
برای این منظور بهترین هاست برای شما هاستهایی هست که بر اساس سیستم عامل لینوکس هستند. به همین منظور ممکن است حتی با تغییر نام فایل فوق نیز مشکل شما حل نشود !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
2 کاربر زیر از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
در هنگام فعال کردن حذف کننده index.php از آدرسهای جوملا به شما اطلاع داده شده است که باید فایل htaccess.txt را تغییر نام دهید.
این فایل باید به .htaccess تغییر نام داده شود (نقطه باید ابتدای نام قرار بگیرد که اینجا در انتها احتمالاً نمایش داده میشود !)
در این فایل توضیحاتی نوشته شده که با استفاده از مد ریرایت در آپاچی index.php از آدرس دهی شما حذف میشود.
برای این منظور بهترین هاست برای شما هاستهایی هست که بر اساس سیستم عامل لینوکس هستند. به همین منظور ممکن است حتی با تغییر نام فایل فوق نیز مشکل شما حل نشود !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
درسته من این راه رو امتحان کردم ولی مشکل حل نشد ! ولی سایت هایی رو دیدم که از ویندوز و iis استفاده میکنند ولی مشکلی مشابه این رو ندارند !
و با توجه به اینکه هاست و سرور ماله خودمه نمیتونم عوضش کنم ! در اصل من ارائه دهنده هاست های asp.net و php هستم و باید این مشکل رو حل کنم !
-
-
در تنظیمات کلی 4 گزینه برای تنظیمات سئو هست که برای حل مشکل باید دومین اونرو روی خیر قرار بدید ! (موردی که یک علامت تعجب مقابلش هست! - حالا بستگی به ترجمه ای که استفاده میکنید میتواند واژه متفاوتی نوشته باشد!)
برای اینکه بتوانید مد ریرایرت را روی هاست ویندوزی خود کانفیگ کنید باید از متخصصین سرورهای ویندوزی کمک بگیرید. به این انجمن مربوط نمیشود !
اگر شما مدیر یک سرور هستید پس مطمئناً دانش شما در حدی هست که مدیر سرور باشید و بنده نمیتوانم به شما جسارت کنم و راهنمایی کنم. بهتر است از اساتید این مبحث کمک بگیرید.
چیزی که مشخص هست جوملا به مد ریرایت نیاز دارد و باید این مد بطور کامل بر روی سرور شما باشد تا بتواند جوملا به درستی و کامل عمل کند.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در تنظیمات کلی 4 گزینه برای تنظیمات سئو هست که برای حل مشکل باید دومین اونرو روی خیر قرار بدید ! (موردی که یک علامت تعجب مقابلش هست! - حالا بستگی به ترجمه ای که استفاده میکنید میتواند واژه متفاوتی نوشته باشد!)
برای اینکه بتوانید مد ریرایرت را روی هاست ویندوزی خود کانفیگ کنید باید از متخصصین سرورهای ویندوزی کمک بگیرید. به این انجمن مربوط نمیشود !
اگر شما مدیر یک سرور هستید پس مطمئناً دانش شما در حدی هست که مدیر سرور باشید و بنده نمیتوانم به شما جسارت کنم و راهنمایی کنم. بهتر است از اساتید این مبحث کمک بگیرید.
چیزی که مشخص هست جوملا به مد ریرایت نیاز دارد و باید این مد بطور کامل بر روی سرور شما باشد تا بتواند جوملا به درستی و کامل عمل کند.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممنون ار جوابتون !
من باز دراین مورد بیشتر تحقیق میکنم که دقیقا مشکل از کدوم قسمته! ولی در نهایت کسی راهه حلی داشت ممنون میشم راهنمایی کنه ! اگه خودم هم به جواب رسیدم حتما برای استفاده دیگران قرار میدم !
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)