سلام سایت من نمیتونه ایمیل فعال سازی کاربر رو بفرسته و این ارور رو میده."نمی توان تابع ایمیل را فراخوانی کرد"
لطفا کمک کنید.

سلام سایت من نمیتونه ایمیل فعال سازی کاربر رو بفرسته و این ارور رو میده."نمی توان تابع ایمیل را فراخوانی کرد"
لطفا کمک کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
به "تنظیمات کلی" سایتتون مراجعه کنید و تنظیماتمربوط به ایمیل رو انجام بدید. توصیه میشه ازحالت smtp استفاده کنید
البته ایمیل رسانی روی حالت سرور جواب میده
موفق باشید
از جوابتون ممنون
توی cpanel سایتم یه ای میل ساختم و تنظیمات رو مطابق زیر انجام دادم اما این ارور رو میده:" the following address failed"
سیستم ایمیل: smtp
ایمیل فرستنده: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نام فرستنده: spadanelec.com
مسیر سندمیل: usr/sbin/sendmail/
تشخیص هویت smtp: بلی
امنیت ssl:stmp
portsmtp:25
نام کاربری:administrator
رمز عبور: رمز ایمیل
هاست: localhost
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
به جای localhost از نام هاست خودتون استفاده کنیدو در smtp از smtp.نام سایت.com استفاده کنید .
موفق باشید
ممنون از راهنماییتون.
این کار ها رو کردم یکم مشکل کمتر شد.
حالا ایمیل هایی رو که برای ثبت نام وارد میکنم میگه :خطای smtp! دریافت کننده عنوان شده موجود نیست:
از ایمیلی که وارد می کنم مطمئنم.
یه مشکل دیگه: این ارور رو میده :
- رهگیری از این آدرس با شکست مواجه شد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
به جای نام کاربری نام کاربری:administrator از ایمیل خودتون ا[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ستفاده کنید و اگر ssl ندارید امنیت smtp را هیچ قرار دهید.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)