-
قالبی که میخوام نصب نمیشه کمممممممممممممممممممممک
سلام ، دوستان گلم من یه قالب از[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]دانلود کردم ، اما فایل زیپی که دانلود شد وقتی میزنم نصب کنه پروبلم لودینگ پیج میده ، و فقط یکی از فایلهای زیپ داخل اون نصب میشه که حاوی مشخصات css و . . . هست و و قتی هم که نصب میشه و به صفحه سایت میرم هیچی بالا نمیاره فقط پیغام نات فوند میده ، میشه یکی کمکم کنهههههههههههههههه؟
در ضمن من خیلی تازه واردما ساده کمک کنید لطفا
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-06-2012 03:52 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کسی که هنوز جواب نداده اما بزارید روشن ترش کنم : من قالبی که میخوام رو نصب کردم مشکلی هم نداشتم ، روی پیش فرض هم قرار دادم ، اما وقتی وارد صفحه ی سایت میشم فقط این نوشته نمایش داده میشه :
Helix framework not found.
حتی پیش نمایش قالب هم همین طوری میشه یکی کمک کنه بیزحمت
-
-
لینکی که قرار دادید من نتونستم بازش کنم . ولی احتمالا شما سعی کردید بسته quick start رو به جای افزونه ها نصب کنید .
شما اون فایلی که که حاوی source های جوملا هست رو در یک فولدر extract کنید و مانند سیستم مدیریت محتوا جوملا نصب کنید (در مراحل نصب sample data رو هم نصب کنید.)
قالب تون به علاوه تمام افزونه هاش نصب میشه .
-
-
سلام دوست عزیز ممنون اما من پوشه کوئیک استارت و تمپلیت رو تشخیص میدم و تمپلیت رو نصب میکنم ، منظورتون رو نمیفهمم ، من میرم مدیرت افزونه ها از اونجا نصبش میکنم ، بعد هم میزارمش پیش فرض اشتباهه کارم ؟
-
-
Helix framework not found
با سلام
فریم ورک helix رو نصب کنید. این فریم ورک رایگانه و برای joomshaper.com هستش.
یا علی
-
-
مرسی دوست عزیز ، اما این فرم رو از کجا بیارم ؟ و چطور نصبش کنم ؟
-
-
پیدا کردم از کجا دانلود کنم اما سه نوع هست :
1-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3-
کدومو نصب کنم ؟
-
-
-
-
بسییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییار ممنون آقا جلال ، یه سوال دیگه هم دارم شرمنده .
این دمو رو نگا کن : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
lمن همین قالبو نصب کردم ولی ببین چجوری نمایش میده ! : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چیکار کنم عکسا واسلایدها رو نمایش بده ؟
-
-
برای فارسی کردن قالب کدوم فایل css رو باید ویرایش کنم ؟
- ویرایش css/IE7_only.css
- ویرایش css/IE7_rtl.css
- ویرایش css/css3.css
- ویرایش css/custom.css
- ویرایش css/joomla.css
- ویرایش css/menu.css
- ویرایش css/modules.css
- ویرایش css/system.css
- ویرایش css/template.css
- ویرایش css/template_rtl.css
- ویرایش css/typography.css
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)