سلام من يك سايت جوملا 2.5 داشتم و مي خواستم بر روي سايت زبان انگليسي و عربي مي خوام نصب كنم و وارد نبودن لطفا شما راهنماييم كنيد و بگين چطوري لينك زبان رو تو صفحه ي اصلي بزارم. با تشكر از زحمات شمت:d

سلام من يك سايت جوملا 2.5 داشتم و مي خواستم بر روي سايت زبان انگليسي و عربي مي خوام نصب كنم و وارد نبودن لطفا شما راهنماييم كنيد و بگين چطوري لينك زبان رو تو صفحه ي اصلي بزارم. با تشكر از زحمات شمت:d
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزيز
مقاله زير رو مطالعه بفرمائيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
سلام خيلي ممنون ولي اين ماله جوملاي 1.5 هست و كمي فرق داره ميشه اون قسمت هايي كه فرق داره بيشتر توضيح بديننوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزيز اين مقاله مربوط به جوملا 1.5 نيست!!
و در رابطه با جوملا 1.7 منتشر شده كه البته براي جوملا 2.5 نيز كاربرد دارد.
موفق باشيد
بله من پلاگين مربوط را پيدا نمي كنم لطفا راهنمايي بفرماييد.نوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پيج دوم پلاگين ها و در لايه هاي مياني قرار گرفته!
لطفا" با دقت بيشتري ادامه بفرمائيد.
موفق باشيد
برای ایجاد قابلیت چند زبانه بودن سایت در جوملا 1.5 از این افزونه استفاده کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله اما این مقاله در باره جوملای 2.5 نیست. در این مقاله حرفی از پلاگین مربوط برده نشده لطفا در باره پلاگین توضیح دیهید.
با تشکر
سلام
شما میخواهید بخش کاربری و مدیریتی با ترجمه گوناگون داشته باشید ؟ یا میخواهید سایتی چند زبانه داشته باشید ؟
سوال شما ناقص هست ! بهتره که اول سوال خود صحیح مطرح کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)