سلام به همگی,
دوستان من با یک مشکل خیلی حاد مواجه شدم,که آدرس آی پی سایتم توسط فایر وال بلوکه میشه
پشتیبانی شرکتی که ازش هاست خریدم پیشنهاد کرد که نسخه جوملا رو به روز کنم , اما اگه راه حل بهتری میدونید لطفا کمکم کنید.

سلام به همگی,
دوستان من با یک مشکل خیلی حاد مواجه شدم,که آدرس آی پی سایتم توسط فایر وال بلوکه میشه
پشتیبانی شرکتی که ازش هاست خریدم پیشنهاد کرد که نسخه جوملا رو به روز کنم , اما اگه راه حل بهتری میدونید لطفا کمکم کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز این مشکل مربوط به هاست و امنیت سرور میباشد ایا شما قصد ورود به سرور و یا مسائل مربوط به هک را داشته اید ؟
جوملا شما چند میباشد ؟
این مشکل را باید مدیر سرور حل نماید .
موفق باشید .
خیر, من نه قصد ورود به سرور ونه قصد هک را داشته ام.
نسخه جوملا من 2.5.3 میباشد.
اما مدیر سرور به من گفتند که اسکریپتهای سایت دارای باگ میباشد که موجب این مشکل میشود.
دوست عزیز اگر شما توسط سرور بلاک شدید که وظیفه مدیر سرورتون هست براتون اوکی کنه؛احتمالا شما تعداد بازدیدهاتون از سایت زیاد بوده و این مدیر سرور برای جلوگیری از دی داس شدن سرور آی پی ها رو محدود کرده و چون شما از اون حد مجاز بیشتر به سرور پینگ زدید بلاک شدیدنوشته اصلی توسط mgashti [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما اگر از افزونه های امنیتی استفاده کردید و توسط افزونه های بلاک شدید میتونید با وی پی ان کانکت بشید به سایت و اون افزونه ر و مجدد کانفیگ کنید.
ضمن اینکه اگر تارگت رو قرار بدید بهتری میشه راهنمایینون کرد دوست عزیز.
ویرایش توسط Joomla Armator : 08-07-2012 در ساعت 10:26 AM
دوست عزیز شما جوملای خود را به نسخه 2.5.6 بروز رسانی کنید . این کار را می توانید از داخل مدیریت سایت به راحتی انجام دهید . اموزش در دانشنامه و در سایت وجود دارد . ببینید مشکلات تان حل میشود .
مگر به غیر از جوملا اسکریپت دیگری بر روی سایت نصب دارید ؟
اگر اسکریپت هم باگ داشته باشد ارتباطی به بلوک کردن ای پی ندارد باید مود سکوریتی سرور سایت را ببینده نه ای پی را .
موفق باشید .
بروزرسانی کنید جوملاتون رو ! ولی باز هم احتمالاً آیپی شما بلاک خواهد شد !
مرورگری که استفاده میکنید چیست و آدرس سایت را بفرمایید تا یک بررسی بکنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)