در ضمن برای تشکر هم فقط از دکمه تشکر استفاده نماید .نوشته اصلی توسط erfan-8 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .

در ضمن برای تشکر هم فقط از دکمه تشکر استفاده نماید .نوشته اصلی توسط erfan-8 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز یک پ.خ براتون ارسال کردم .
در ضمن می توانید اموزش زیر را هم مطالعه کنید . به شما کمک می کند :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز من ساب دامین با نام سایپا ایجاد کردم و فایل نصبی رو آپلود کردم و از فشرده ساز خارج کردم اما سایت قبلی بالا میاد شما که به ما لطف داشتی اینم راهنمایی کن
دوست عزیز بیش از 20 تایپیک میباشد که داریم این مشکل را مطرح می کنیم .
شما اصلا دقت و تلاش نمی کنید .
اگر در ساب دومین اپلود کردید خوب باید ادرس ساب دومین را درج کنید تا ادرس اصلی سایت خودتان را
دوست عزیز پیغام خصوصی شما خوانده شد و پاسخ داده شد اقدام لازم را انجام دهیم
پبغام خصوصی پاسخ داده شد .نوشته اصلی توسط erfan-8 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
سلام
دوست عزیز به نظر من : به جای اینکه مشکلتون رو که بعد از ایجاد 20 تاپیک مطرح کرید در پیام خصوصی مطرح کنید ، همینجا مشکل و سوالاتتون رو مطرح کنید تا پاسخ بدیم!
با این روش : اگر فردی مشکل شما رو داشته باشه ، نمی تونه مشکلش رو حل کنه چرا چون تاپیک به نتیجه نرسیده بلکه شما از طریق پیام خصوصی به نتیجه ای رسیدید!
لطفا به جای مطرح کردن مشکلات در پیام خصوصی و جواب گرفتن در همینجا مطرح کنید و اینکه لطفا دو تا پست پشت سرهم نزنید و هر دو رو توی یه پست ارسال کنید !
اگه مشکلی بود بگید تا پاسخ بدیم
موفق باشید
دوستان عزیز من به هیچ وجه نمیتونم هدر سایتم که ارم ایران خودرو هست رو با سایپا جایگزین کنم حتی فایل خودمو به نام هدر سایت عوض کردم اپلود کردم و حتی ابعادشم درسته اما جای هدر نمیشینه حتی با اسمی دیگه آپلود کردم و در تنظیمات قالب قسمت هدر اسمشو عوض کردم اما بازم نتیجه نداد لطفا کمک کنید خیلی مهمه
سلام
عکسی که در مسیر زیر هست رو با عکس ایران خودرو عوض کنید
templates/emma_smooth/images/saipa.png
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)