با سلام
بنده خیلی دنبال دفترچه یادداشت فارسی فوکا برای جوملا 2.5 گشتم اما چیزی پیدا نکردم اگر ممکن است بنده را راهنمایی کنید چطوری میتونم پیدا کنم یا لا اقل یک همچین کامپوننتی به صورت فارسی باشد.از شما متشکرم.

با سلام
بنده خیلی دنبال دفترچه یادداشت فارسی فوکا برای جوملا 2.5 گشتم اما چیزی پیدا نکردم اگر ممکن است بنده را راهنمایی کنید چطوری میتونم پیدا کنم یا لا اقل یک همچین کامپوننتی به صورت فارسی باشد.از شما متشکرم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
اگه منظورتون Phoca Guestbook هستش میتونید کامپوننت و فایل زبان رو از لینک زیر دریافت کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
با سلام از لطف شما ممنونم اما برای جوملا 2.5 زبان فارسی ندارد آیا زبان فارسی وجود دارد برای این کامپوننت برای جوملا 2.5؟در واقع بنده یک کامپوننت مثل فوکا گِست می خواهم که فارسی باشد در صورت وجود داشتن این کامپوننت فارسی ممنون میشوم اطلاعاتی در بارش بدهید .موفق باشید
ویرایش توسط sara_18 : 08-08-2012 در ساعت 07:06 AM
فکر نکنم اون فایل زبان زیاد تفاوتی داشته باشه. میتونید دانلود کنید و با فایل زبان موجود در بسته مقایسه کنید و در صورت نیاز مواردش رو اصلاح کنید.
با تشکر ممنونم
من بررسی کردم. دو فایل وجود دارد:
en-GB.com_phocaguestbook
en-GB.com_phocaguestbook.sys
فایل دوم تفاوتی ندارد و در فایل اول هم فقط خطوط 12 تا 41 اضافه شده است که کافیه این خطوط رو ترجمه کنید.
با سلام با تشکر از شما بسیار ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)