-
ترازبندی منو
با سلام،
یه مشکل برای من پیش امده.
از ماژول مسیر یاب استفاده می کنم mod_breadcrumbs
برای نمایش یک ماژول خاص در قسمت تزابندی منو گزینه "همه" رو انتخاب می کنم مشکلی ندارم. اما وقتی از گزینه "انتخاب گزینه های منو از فهرست" استفاده می کنم در لیست پایین یک صفحه خاص نمایش داده نمی شه که این صفحه خاص، صفحه ای هستش که در ماژول مسیر یاب به عنوان صفحه نخست هستش و به نظر می رسه که صفحه defult سایت باشه در صورتی که صفحه نخست سایت نیست.
با وجود این مشکل وقتی مطلبی رو اضافه می کنم در صفحه مذکور باز میشه که نمی تونم براش ماژولی در نظر بگیرم. بعنوان مثال :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.
با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-07-2012 01:03 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
من متوجه نشدم !
اگر امکان پذیر هست با یک تصویر توضیح بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
با سلام
و ممنون از توجهتون
عکسهای مورد نظر در زیر آمده است.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و
و
-
-
منظور شما این هست که یک ماژول را میخواهید در یک صفحه خاص نمایش بدید و اون در ترازبندی نیست ؟
درست متوجه شدم ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
بله اون صفحه که در اینجا home هستش در تراز بندی هیچ ماژولی قرار ندارد
علاوه بر اینها بنظر می رسد که این صفحه، صفحه defult سایت می باشد بطوریکه اگر خبری را در سایت قرار دهم در همان صفحه home نشان داده می شود!
-
-
یعنی شما در مدیریت منوی خودتون home رو دارید و در اینجا نمایش داده نمیشه ! درسته ؟
من یه مقدار دوباره گیج شدم ! لطفاً توی یاهو یه پیغام بدید من بتونم متوجه منظورتون بشم ! اما توی همین تاپیک مسئله رو ادامه میدیم ! 
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
آقا مهدی شما یه سر به سایت بزن منظور من رو متوجه می شی،
home اسمی که خودم برای این صفحه گذاشتم در ماژول مسیر یاب
صفحه نخست سایت یه صفحه دیگس.
در عکس بال همانطور که دیده می شود قسمتی است برای متن صفحه نخست که من home را انتخاب کردم.
حالا این صفحه، نمی دونم چرا صفحه اصلی سایت نیست!؟؟
و همچنین در ترازبندی هیچ ماژولی قرار ندارد!!!
علاوه بر این ها وقتی بعنوان مثال بر روی اخبار کلیک می شود در این صفحه باز می شود.!
-
-
منظور شما خروجی نقشه سایت هست !
متأسفانه xmap این اشکال را داشت ! فکر میکنم توی آخرین نسخه رفع کرده بودن ! از چه نسخه این کامپوننت استفاده میکنید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
با سلام
اصلا منظور من یه صفحه خاص نیست، نقشه سایت رو بعنوان مثال آوردم.
اجازه بدبد من مثله رو دوباره توضیح بدم چون دو روزه درام روش کار می کنم اما هنوز راه حلی پیدا نکردم.
شما یه سر به سایت بزنید:
بعنوان مثال بر روی یکی از اخبار موسسه که در سایت قرار گرفته کلیک کنید. نتیجه مانند عکس زیر می شود:
همانطور که کاملاً مشخص است در این صفحه هیچ ماژولی دیده نمی شود
علت این است که در گزینه های ترازبندی منو ماژولها صفحه ای به این اسم وجود ندارد
اما اگر گزینه همه را انتخاب کنم این صفحه (بعنوان مثال) دارای ماژولها می شود!!!
با تشکر.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)