با سلام ، من آیکون وبسایت رو از پوشه قالب ها و همه جا حذف کردم ، کش ها را هم پاک کردم ، اما باز همون آیکون خود جوملا رو نشون میده ، چطور مشکل رو حل کنم ؟
caspianlawyers.com

با سلام ، من آیکون وبسایت رو از پوشه قالب ها و همه جا حذف کردم ، کش ها را هم پاک کردم ، اما باز همون آیکون خود جوملا رو نشون میده ، چطور مشکل رو حل کنم ؟
caspianlawyers.com
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود
شما باید به این نکات توجه کنید :
1.نام آیکون باید favicon و با فرمت ico باشد .
2. باید فایل را داخل پوشه قالب مورد نظر کپی کنید .
مثال : galab/favicon.ico
بعد سایت را باز کرده و F5 را بفشارید
میتونید از phoca favicon هم استفاده کنید
سلام
+ من هیچ facicon روی سایت شما نمی بینم که شما گفتید لوگوی جوملا هستش .
دوست عزیز سلام
به مسیر زیر بروید و آیکن مربوطه را تغییر دهید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق.
دوست گرامی در ابتدا از پاسخ بسیار مناسب شما سپاسگزارم ، و پس از آن از شما در خواست می کنم در مورد نحوه پیدا کردن این نشانی و امثال آن توضیح دهید ، ممنون می شوم ...نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت پیدا کردن امثال اینها باید به Frame work T3 آشنایی داشته باشید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] .در صورتی که لینک سایت مرجع براتون مفید نبود مهندس محسنی کاملا به این Frame work تسلط دارن میتونید روی کمک ایشون حساب کنید.نوشته اصلی توسط raminv [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)