-
طرقه نمایش دادن نام سایت به شکل زیر
می خواستم بدونم چگونه می شود نام سایت د تمام صفحات به این شکل باشد مثلا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نه این شکلی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-09-2012 08:58 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
واضحتر بگین لطفا یعنی میخواین پسوند آخر رو حذف کنید اگه بخواید پسوند رو حذف کنید توی تنظیمات کلی جوملا بخش سئو میتونید این کارو بکنید
-
-
با تشکر از جواب منظورم این است که می خواهم کاربر سایتم در هر صفحه ای که باشد فقط آدرس سایتم را ببیند . مثلا آدرس سایت من [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است و می خواهم کاربر تو هر صفحه ای که رفت فقط این جمله در آدرس بار نمایش داده شود .
-
-
دوست من ، هر صفحه ای یک آدرسی داره که بشه اونو لینک کرد . و موقع دسترسی به اون صفحه ، باید لینک در آدرس بار درج بشه تا همون صفحه بیاد ! اون چیزی که شما در ادامه آدرس میبینی ، همون لینک منوها یا صفحاتیه که باز میکنی ! این کار برای آدرس بار به نظر من نشدنیه ! ولی اگر بخواهید اسم سایتتون در تمام تب های مرورگر درج بشه (نه آدرس بار) این شدنی باید باشه .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)