میخوام پس زمینه قالب yougride قسمت نوشته ها و قسمت منو های سمت راست راست و چپ رو تغییر بدم چیکار باید بکنم خود قالب پس زمینش سفید هستش بگید کجا رو تغییر بدم چه عکسی رو ؟؟؟؟؟؟؟؟

میخوام پس زمینه قالب yougride قسمت نوشته ها و قسمت منو های سمت راست راست و چپ رو تغییر بدم چیکار باید بکنم خود قالب پس زمینش سفید هستش بگید کجا رو تغییر بدم چه عکسی رو ؟؟؟؟؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
فایل layout.php خط 198 به بعد رو ویرایش کنید .
خواهشا واضحتر بگین مرسی
یکی واضحتر بگه
لطفا بگین از کجا باید کدوم خط رو تغیییر بدم
کدوم خط رو باید ویرایش کنم دقیق کد خط رو بگین مرسی
سلام من میخوام قسمت هایی رو که با فلش قرمز توی عکس نشون دادم رو تغییر بدم میخوام عکسی رو که خودم سایزشو تعیین میکنم به جای این عکس ها بزارم فقط نمیدونم کجا باید سایز طول و ارتفاعشو تغییر بدم و اینکه بخوام پس زمینه قالبم پس زمینه منو ها و پس زمینه قسمت contact رو کجا باید تغییر بدم خواهشا کمک کنید مرسی عکس هم گذاشتم
شرمنده اینم عکس![]()
کسی نبود جواب این بنده حقیر رو بده
سلام
از این طریق به نتیجه بهتری میرسی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آموزش روشی که دوستمون گفتند : (در پوشه قالب ، یه پوشه هست به نام css این پوشه رو باز کن بعد فایل Layout.php رو با ویرایشگری مانند Notepad ویندوز باز کن و در خط 198 کدش رو تغییر بده!)فایل layout.php خط 198 به بعد رو ویرایش کنید .
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)