-
مربوط به جومسوشیال
با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم توی جومسوشیال وقتی لینک سفارشی رو درست میکنیم مثلا اسم پیجمون رو میزاریم Admin . میخواستم بدونم نمیشه کاری کرد که آدرسش درست شه .
الان اینجوریه مثلا :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]Index.php/jomsocial/Admin
من میخوام در حقیقت اینطوری باشه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا باید چی کار کنم ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-19-2012 03:49 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
esmail_021
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم توی جومسوشیال وقتی لینک سفارشی رو درست میکنیم مثلا اسم پیجمون رو میزاریم Admin . میخواستم بدونم نمیشه کاری کرد که آدرسش درست شه .
الان اینجوریه مثلا :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]Index.php/jomsocial/Admin
من میخوام در حقیقت اینطوری باشه :
حالا باید چی کار کنم ؟
دوست عزیز اون Index.php رو از خود کنترل پنل و از طریق تنظیمات می تونین حذف کنین
jomsocial/ نیز برای اینه که شما جومسوشیال را در پوشه ای به همین نام نصب کردین و در روت اصلی نیست. راهتون اینه که حذفش کنین و در روت نصب کنین
و در این حالت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اوکی میشه. موفق باشین
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)