-
مشکل لاگین ادمین بعد از انتقال
سلام دوستان ؛
من فایل و دیتابیس یک سایت جوملا را از یکی از دوستانم گرفتم ( اون روی لوکال هست بوده روی Wamp و منم همین وضعیت را دارم ) . اما حالا که به کامپیوتر خودم منتقل کردم نمیتونم ادمین را لاگین کنم . چک کردم دیدم Authentication Users Joomla و com_users هر دو 1 هست . حالا توی phpmyAdmin با قابلیت پسورد ، پسورد را عوض کردم ولی فایده ای نداشت و بازم نمیتونم لاگین کنم .
اروری که میگیرم اشتباه بودن یوزرنیم و پسورد هست .
به نظرتون مشکل چیه ؟
شاد باشید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-10-2012 09:54 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
به چه خطایی می خورید؟ رمز عبور یا پسورد اشتباه است؟ در صورت بله به مقاله زیر رجوع کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
فایلی که از من گرفتی این مشکل رو داره شهریار ؟ اگر آره موقع ایمپورت کردن mysql40 انتخاب کن SQL compatibility mode رو و ببین مشکل حل میشه یا نه ! اگر نشد گو دوباره برات میفرستم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
آره ، مشکل حل نشد . دوباره بفرست لطفاً ...
پی نوشت :
به چه خطایی می خورید؟ رمز عبور یا پسورد اشتباه است؟ در صورت بله به مقاله زیر رجوع کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز من در پستم صریحاً گفتم که خطا چی هست :
اروری که میگیرم اشتباه بودن یوزرنیم و پسورد هست .
همچنین مطالبی را هم که در این صفحه ای که لینک دادید نوشته شده را اجرا کردم و گفتم توی پستم .
لطفاً پست من را بخونید قبل از پاسخ :دی
-
-
یه ایمیل به من بزن لطفاً به همون آدرسی که داری تا در اولین فرصت برات ارسال کنم 
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)