-
پروفایل اینترنتی
با عرض سلام خدمت اساتید
می خوام یه سایت درست کنم که کاربران من بتوانند عضو بشوند و یوزر پسورد بگیرند و پس از ورود، مستقیما وارد پروفایل شخصی شون بشوند عکس خودشون را آپلود کنن و پروفایل خاص خودشون را داشته باشند و من هم بتوانم واسه پروفایلشون پیام بفرستم و یه سری فرم هایی حاوی سوالات چهار جوابی و غیره را به پروفایلشون بفرستم.... کاربران هم به فرم هایی که من برای پروفایلشون می فرستم بصورت آنلاین پاسخ بدهند... بعد بعنوان مدیریت سایت، به نتایج فرم ها دسترسی داشته باشم... حرفه ای و آسان ترین روش (البته با جوملا) چیست؟
سپاس 
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-13-2012 06:59 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
شما از دو افزونهی محبوب می تونید استفاده کنید:
1. جومسوشیال. که می تونید به این آدرس مراجعه کنید برای خوتندن جزئیات:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2. CB که رایگان هست ولی به کیفیت جومسوشیال نخواهد رسید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
شما از دو افزونهی محبوب می تونید استفاده کنید:
1. جومسوشیال. که می تونید به این آدرس مراجعه کنید برای خوتندن جزئیات:
2. CB که رایگان هست ولی به کیفیت جومسوشیال نخواهد رسید
موفق باشید
بسیار سپاسگزارم آقای میلاد صفاجوی عزیز / بهترین كامپوننت را بهم معرفی کردید ولیکن در رابطه با خریدش فقط لینک زیر را پیدا کردم
که امکان پرداخت این چنینی برام مقدور نیست و پرداخت به تومان را چه جوری می تونم انجام بدم / صرفاً باید از سایت خارجی خرید کنم؟
-
-
سلام
شمامی تونید با استفاده از حساب های ارزی که بعضی سایت ها اختصاص میدن خرید کنید
البته این افزونه خریداری شده توسط دوستان ولیکن نمی دونم که اجازه ی باز نشر اون وجود داره یا نه
موفق باشید
-
-
خب اینطوری که فکر کنم قیمتش خیلی بالا بشه برام / آیا با توجه به اون نیاز ها که نوشتم که کاربرام پروفایل درست کنند و من پیام های حاوی فرم و ... بفرستم براشون و اونا پر کنند و توی دیتابیس ذخیره بشه، افزونه ی cb کارم را راه نمی اندازه؟
دوم اینکه افزونه فارسی شده ی جومسوشیال را از کجا میشه تهیه کرد؟
سپاس
ویرایش توسط member99 : 08-13-2012 در ساعت 12:56 PM
-
-
سلام
برای تهیه ی ترجمه و افزونه می تونید بصورت خصوصی با من در ارتباط باشید
cb امکانات محدودتری نسبت به جومسوشیال داره
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)