سلام دوستان عزیز :
لینکها همون طوری که خودتون میدونید در جوملا خیلی پیچیده و زیاد هست میخواستم ببینم آیا امکان این هست که این لینک ها را هم کوتاه کرد ؟ ( در جوملا 1.5)
با تشکر

سلام دوستان عزیز :
لینکها همون طوری که خودتون میدونید در جوملا خیلی پیچیده و زیاد هست میخواستم ببینم آیا امکان این هست که این لینک ها را هم کوتاه کرد ؟ ( در جوملا 1.5)
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با عرض سلام .
به تنظیمات کلی بروید و تنظیمات seo را تنظیم نمائید .
برای اطلاعات بیشتر در انجمن سرچ کنید .
موفق باشید .
دوست عزیز من سرچ کردم اما چیزی که میخواستم پیدا نکردم و به تنظیمات seo هم رفتم فقط لینک را عددی کرد ! من میخوام لینک حروف باشد اما کم مثل لینک زیر که سایت جملا هم هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزیز پس تنظیمات سئو رو درست انجام ندادید !
دو راه دارید !
یک : لینک ها فارسی باشه که در این صورت باید در تنظیمات اصلی - سئو - استفاده از یونیکد رو بله بزارید!
مثال : joomlafarsi.com/آموزش - تخصصی - جوملا
دو : به صورت عادی و بدون اینکه بخواید تنظیمات سئو رو انجام بدید ! در موقع ارسال مطلب ، ساخت آیتم منو و ... نام مستعار رو به صورا انگلیسی وارد کنید ، اگه وارد کنید که میشه نمونه زیر اما اگه وارد نکنید (در صورتی که مورد اول رو فعال کرده باشید به صورت خودکار تبدیل میشه به عنوان آیتم یا عنوان مطلب اما اگه مورد بالا رو فعال نکرده باشید میشه تاریخ ارسال مطلب!
نمونه 1 : joomlafarsi.com/Learn-joomla
نمونه 2: joomlafarsi.com/08-09-2012
موفق باشید
دوست عزیز شما هر چیزی که در قسمت مستعار های مطالب - مجموعه و یا بخش درج کنید نمایش می دهد .نوشته اصلی توسط BijanSaeedi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر شما کلمه ای در مستعار ها درج نکنید عدد درج میکند .
موفق باشید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)