سلام من می خوام لینک انجمنم رو در قسمت منوی اصلی بزنم یعنی توی منو نوشته باشه انجمن و وقتی روش کلیک میکنن برن توی انجمن

سلام من می خوام لینک انجمنم رو در قسمت منوی اصلی بزنم یعنی توی منو نوشته باشه انجمن و وقتی روش کلیک میکنن برن توی انجمن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
راستی عنوان سایت هم جوملا 2.5 فارسی مزین امیر کبیر هست کهمیخوام برش دارم و اسم سایت خودم باشه چی جوری میشه برش داشت
سلام
1- یک منو از نوع آدرس خارجی ایجاد کنید و لینک مربوطه رو در قسمت لینک بنویسید.
2- منوی اصلی > خانه > انتخاب های نمایش صفحه > عنوان صفحه مرورگر
موفق باشید
راستی عنوان سایت هم جوملا 2.5 فارسی مزین امیر کبیر هست کهمیخوام برش دارم و اسم سایت خودم باشه چی جوری میشه برش داشت
میخوام این آدرس داخلش باشه forum.p30world4u.com وقتی با آدرس خارجی میزنم لینک اینجوری میشهp30world4u.com/forum.p30world4u.com
خراب میشه راهی براش سراغ ندارید
سلام
پاسخ منو دوباره با دقت مطالعه کنید هر دو مشکل رو بیان کردم.
لطفا قبل از ارسال تاپیک در انجمن جستجو کنید ، این مشکل شما بارها در انجمن مطرح و پاسخ داده شده
موفق باشید
ویرایش توسط hamidy : 08-14-2012 در ساعت 12:21 PM
داداش حواست هست من زدم درست نشد
اون آدرسی که شما می خوان بشه با sub domain ایجاد می شه و ربطی به لینک خارجی نداره.
sub domain رو سرچ کنید، متوجه می شید.
شاد باشید.
سلام.نوشته اصلی توسط deragonpc [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای حل این مشکل ، پشت آدرس بزنید: http://
برای برداشتن عنوان هم باید به مدیریت منو ها > منو اصلی بروید. سپس در پارامتر ها > انتخاب های نمایش صفحه تنظیم کنید.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)