-
همانطور كه عرض كردم جوملا رو روي لوكالم نصب كردم و با توجه به راهنمايي هاي بالا و لينك زير
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يه قالبي هم دانلود و سپس نصب كردم كه نوشت با موفقيت نصب شد. اما وقتي مي خوام نمايش سايت رو بزنم و ببينم . يه سري جداول و نوشته هاي نامفهوم نشون مي ده
مثل اين :
| Time |
Memory |
Function |
Location |
| 1 |
0.0971 |
147592 |
{main}( ) |
..\index.php:0 |
| 2 |
6.1030 |
5507584 |
JSite->render( ) |
..\index.php:48 |
| 3 |
6.1038 |
5508344 |
JDocumentHTML->parse( ) |
..\application.php:259 |
| 4 |
6.1038 |
5508368 |
JDocumentHTML->_fetchTemplate( ) |
..\html.php:414 |
| 5 |
6.1073 |
5508624 |
JDocumentHTML->_loadTemplate( ) |
..\html.php:591 |
| 6 |
6.1220 |
5542224 |
require( 'C:\wamp\www\templates\siteground-j16-44\index.php' ) |
..\html.php:531 |
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-17-2012 07:08 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
ورژن ومپ و ویندوز خودتون رو بیان کنید
در پناه ایزد
-
-
سلام دوستان خوبم
من هاست ويندوزم رو لغو كردم حالا مي خوام هاست لينوكس بگيرم . هاست ايران با كانادا چه فرقي داره؟ چرا قيمتاش اينقدر با هم فرق داره؟ اگه هاست لينوكس كانادا بگيرم مشكلي برا نصب جوملا پيش نمياد؟
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
ورژن ومپ و ویندوز خودتون رو بیان کنید
در پناه ایزد
منظورتان را متوجه نمي شم. از كجا بايد نگاه كنم؟ ويندوز هاست يا سيستم؟
-
-
دوست عزیز هاست های ایران معمولا بخاطر سرعت لود بالاتر و دیگر مزایای(مانند عدم تحریم و...)از قیمت بالاتری برخورداهستند
هاست های کشورهای دیگه هم خوبه اما من هنتزر آلمان رو پیشنهاد میدم
موفق باشید.
-
کاربر مقابل از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دروود
پیشنهاد ما به شما :
mamboserver.biz
itn.ir
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mastermanager
سلام دوستان خوبم
من هاست ويندوزم رو لغو كردم حالا مي خوام هاست لينوكس بگيرم . هاست ايران با كانادا چه فرقي داره؟ چرا قيمتاش اينقدر با هم فرق داره؟ اگه هاست لينوكس كانادا بگيرم مشكلي برا نصب جوملا پيش نمياد؟
با عرض سلام .
دوست عزیز هاست های ویندوز معمولا برای سایت هایی میباشد که با زبان برنامه نویسی ASP نوشته شده اند .
سایت هایی که با زبان برنامه نویسی php برنامه نویسی شده اند که جوملا نیز یکی از این سیستم ها میباشد معمولا هاست های لینوکس بهترین گزینه میباشد .
هاست های ایران به دلیل هزینه ها بالای نگهداری سرور ها هزینه های هاست نیز افزایش خواهد داشت .
هاست های ایران به دلیل اینکه از نظر جغرافیای نسب به هاست های خارج به شما نزدیک تر میباشد سرعت بارگزاری سایت نیز افزایش خواهد داشت .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mersad
دروود
پیشنهاد ما به شما :
mamboserver.biz
itn.ir
در پناه ایزد
باسلام چناب مرصاد بنده یکبار یک هاست رو به یکی از دوستان توی انجمن معرفی کردم،یکی از اعضا اومدم و تاپیک بنده و پاک کرد و در علت ویرایش نوشتند:حذف به دلیل تبلیغات
گرچه بنده نه سود شخصی برام داشت استفاده از اون هاست و نه...فقط بدلیل اینکه راضی بودم معرفی کردم
بارها شاهد این بودم که خود اعضاء این مامبو سرور رو به بقیه معرفی کردند بدون اینکه حتی...
بنظر شما این تبعیض نیست؟
علت این امر چیه؟
ممنونم...
ویرایش توسط Joomla Armator : 08-18-2012 در ساعت 09:09 AM
-
کاربر مقابل از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشكر از دوستان خوبم .
من با توجه به اينكه از برتينا هاست ويندوز گرفته بودم و اونو لغو كردم، چاره جز گرفتن دوباره هاست ازشون نداشتم كه هاست كانادا رو انتخاب كردم.
حالا مي خوام جوملا رو روي آن نصب كنم . راستش اين چند روزه همه كامنت ها و راهنمايي هاي جوملا رو خوندم . اما ظاهرا جزييات و تفاوت هاي جزيي باعث مي شه كه نتونم رو هاستم جوملا رو نصب كنم. نمي دونم درست يا اشتباه دارم از طريق filemanager جوملا 2.5 رو آپلود مي كنم. در ادامه بايد چكار كنم؟ راهنمايي مي خوام . كسي مي تونه برام نصبش كنه؟ لطفا
-
-
دوست عزیز اموزش زیر را مطالعه فرمائید . اگر نتوانستید جوملا را نصب کنید جوملا را روی هاست خودتان اپلود کنید اطلاعات هاست را برایم پ. خ کنید تا برای شما نصب کنم .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)