-
من سايت برتيا رو كه نگاه مي كردم نوشته كه برروي هاست ويندوز مي توان جوملا رو نصب كرد و هيچ مشكلي ندارد. خواهش مي كنم بصورت گام به گام مراحل نصب جوملا برروي هاست ويندوز را برام بنويسيد. ضمنا من جوملا رو بر روي لوكالم نصب كرده ام . حالا پس از نصب جوملا برروي هاست اين دو را چطوري بايد بهم وصل كنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-17-2012 10:15 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام مجدد
مسلماً نظر اعضای این انجمن معتبر تر و دقیق تر از هر سرویس دهنده ی دیگه هست. هاست های ویندوزی به نسبت گرونتر از لینوکسی هست!
حتی سرویس دهنده ی شما از هاست لینوکس استفاده کرده!
اینکه پیشنهاد میدیم از لینوکس استفاده بشه به این خاطره بعدها بهمشکل بر نخورید. و الا نصب شدن رو نصب میشه ولی با مشکل که برای افراد مبتدی توصیه نمیشه
موفق باشید
-
-
ممنون از راهنمايي تان . من درخواست تغيير هاستم رو به لينوكس دادم. ظاهرا اين چند روز تعطيلي رو بايد صبر كنم تا پس از آن هاستم تغيير پيدا كنه.
ولي هنوز يه سوال تو ذهنم مونده : اينكه ما پس از نصب جوملا بر روي لوكال دوباره بايد برروي هاست هم بايد نصب كنيم؟ چرا؟ و اينكه مديريت محتواي وب مان توسط كدام صورت مي گيره؟ بدون نصب جوملا برروي لوكال مي توان از طريق هاست مديريت كرد؟.
لطفا يه توضيح كلي درباره نحوه مديريت حوملا ارائه بدين.
-
-

نوشته اصلی توسط
mastermanager
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از راهنمايي تان . من درخواست تغيير هاستم رو به لينوكس دادم. ظاهرا اين چند روز تعطيلي رو بايد صبر كنم تا پس از آن هاستم تغيير پيدا كنه.
ولي هنوز يه سوال تو ذهنم مونده : اينكه ما پس از نصب جوملا بر روي لوكال دوباره بايد برروي هاست هم بايد نصب كنيم؟ چرا؟ و اينكه مديريت محتواي وب مان توسط كدام صورت مي گيره؟ بدون نصب جوملا برروي لوكال مي توان از طريق هاست مديريت كرد؟.
لطفا يه توضيح كلي درباره نحوه مديريت حوملا ارائه بدين.
با عرض سلام و کسب اجازه از دوست خوبم جناب صفاجوی
دوست عزیز شما م یتوانید ابتدا سایت خود را روی لوکال ایجاد و با استفاده از اموزش زیر سایت خود را از لوکال به هاست انتقال دهید و به راحتی مدیریت نمائید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)