-
دوسوال در مورد فوکا گالری 3.2
دوستان عزیز دوسوال در مورد فوکا گالری 3.2 داشتم اگر لطف بفرمایید پاسخ بدید ممنون میشم:
1. نحوه حذف کپی رایت؟
2.چطور میشه توی عکس هایی که نمایش میده مجموعه رو نشون نده میدونم توی "انتخابها" در خود کامپوننت هست اما دقیقا کدوم گزینست نمیدونم خیلی تلاش کردم اما پیداش نکردم در عکس زیر دقیقا مشخص کردم منظورم چی هست با رنگ قرمز
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-15-2012 06:39 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
مشکل اول به لطف دوستان حل شد
هرکس از دوستان خواست به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه کنند.
-
-
سلام
یه سوالداشتم.آیا میشه با فوکاگالری کاری کرد که روی همین عکس هایی که توی عکس شما هست کلیک کردولی بجای عکس بزرگ یه مطلب باز بشه؟یعنی میشه بهش لینک یا به یک مجموعه وصل کرد ؟ میخام ظاهرش همینطوری باشه که توی عکس هست ولی با کلیک روی عکس ها مطلب یامجموعه مورد نظرم باز شه.من الان کا2 نصب کردم ولی اینکارونتونستم باهاش انجام بدم.واسه همین اگه با فوکا میشه فوکا نصب کنم.ممنون
-
-

نوشته اصلی توسط
carsworld.ir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
یه سوالداشتم.آیا میشه با فوکاگالری کاری کرد که روی همین عکس هایی که توی عکس شما هست کلیک کردولی بجای عکس بزرگ یه مطلب باز بشه؟یعنی میشه بهش لینک یا به یک مجموعه وصل کرد ؟ میخام ظاهرش همینطوری باشه که توی عکس هست ولی با کلیک روی عکس ها مطلب یامجموعه مورد نظرم باز شه.من الان کا2 نصب کردم ولی اینکارونتونستم باهاش انجام بدم.واسه همین اگه با فوکا میشه فوکا نصب کنم.ممنون
سلام
فکر نکنم با فوکاگالری بشه !
این افزونه رو بررسی کنید :AiDaNews
فکر کنم قابلیت انتخاب از مجموعه رو داشته باشه / یه افزونه دیگه ای هم بود که اسمش رو یادم نمیاد 
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (سایت اصلی افزونه)
موفق باشید
-
2 کاربر زیر از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام
علی جان در مورد مشکل دومت ، من چک کردم روی لوکال هاست ، مجموعه رو نشون نمیده بله نام تصاویر رو نشون میده (همون کادر قرمز رنگ رو در تصویر بالا میگم)
مدیریت کامپوننت فوکاگالری ، انتخابها رو بزن
بعد تغییرات زیر رو اعمال کن:
در سر برگ display -از بخش Category View Settings گزینه Display Name رو برابر hide قرار بده
-
2 کاربر زیر از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
دوست عزیز از جوابت ممنونم.ولی در پست اول گفتن که اونارو با فوکا درست کردن.یا شایدم مناشتباه برداشت کردم !!! به هر حال از جوابتونممنونم
-
-
سلام
اگه لینک دمو (نمونه سایتی) دارید قرار بدید تا بررسی کنیم (البته در یک تاپیک جدا مطرح کنید)
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)