-
ارور 500 موقع ورود به مدیریت سایت
سلام
موقع ورود به مدیریت سایت این پیغام نمایان می شود:
500 - یک خطا رخ داده است
برگشت به کنترل پنل
پرمیژن ها صحیح هستند
با مدیر هاست تماس گرفتم گفتن سرور مشکلی نداره
تمامی راه ها و روش هایی که تو نت بود را انجام دادم اما مشکل پابرجاست
ببخشید من عجله دارم باید برای فردا چند تا خبر مهم و فوری بره رو سایت اداره
متشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-16-2012 03:29 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با توجه به اطلاعاتی که در زمینه جوملا دارم ارور 500 مشکل سرور هست.اين خطارا مي توان از جمله خطاهايي ناميد كه به دليل بوجود آمدن مشكل در ناحيه سرور وب ايجاد شده است. يعني اينكه مشكل بر روي كامپيوتر يا مرورگر نيست و دليل بوجود آمدن آن را بايد بر روي سرور وب جستجو كرد. هرچند يك كاربر معمولي نمي تواند كار چنداني بر روي سرور انجام دهد.ارور 500 ارور ثابت هست و فقط مدیر سرور میتونه با چک کردن log های شما اشکال راو پیدا کنه.برخی موقع ها پرمیژن های نا مناسب هم باعث ایجاد اررور 500 می شود مثلا باید 755 باشه شما گذاشتید 666 .به هر حال باید به مدیر سرور اطلاع بدید تا log هاتون رو چک کنه
-
-
مجبور شدم برای رهایی از شر همه مشکلات جوملا رو پاک کنم و دوباره نصب کنم
این بار دیگه از نسخه quick start استفاده نکردم و الآن هیچ مشکلی نیست حتی من قبلاً در نصب ماژول خیلی مشکل داشتم اما الآن دیگه نه
متشکر از همگی
-
-
خوب تنها مشکلی که باقی مونده اینه که اخبار رو به صورت کامل نشون نمیده یعنی هر ماژولی که کار کردم و روی جزئیات بیشتر یا ادامه خبر کلیک می کنم صفحه دوباره لود میشه رو پیج صفحه اصلی و فقط آدرس تغییر می کنه
برای متوجه شدن موضوع به آدرس سایت برید و روی جزئیات بیشتر یک خبر یا روی read more از ماژول Vtem کلیک کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط eh.zamani : 08-17-2012 در ساعت 07:31 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)