-
چند سئوال درمورد هاست و جوملا
با سلام
چگونه می توان چندین رمز عبور برای جوملا تعریف کرد که هر فردی با یک سطح خاصی بتواند مطالب را ویرایش، حذف و با حتی بتواند افزونه را نصب نماید.
سئوال دیگری هم داشتم: بهترین سایت ارائه هاست چیست؟ چون می خواهم برای یک آموزشکده هاستی را تهیه کنم باید مطمئن باشم که از لحاظ امنیت، سرعت و .... در سطح بالایی برخوردار باشد.
باتشکر
ویرایش توسط shahinparsa1328 : 08-16-2012 در ساعت 07:30 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-16-2012 07:27 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
والا از نظر سوال اول باید نویسنده برای جوملا طراحی کنی که اگر فارسی باشه این کار راحته وگرنه باید انگلیسی بلد باشی.در مورد سوال دومت رایگان به نظر من <b> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست ولی اگر پول میدی اشیانه هاست یا هاست لینوکس اینا از نظر من البته بهتره.ولی آشیانه چون مرکز امنیتی هست باید بهتر باشد.اینجا هم pingش رو برات گرفتم
که زمان pingش کمه و از این هت خیلی خوبه. ابته این یکی از فاکتور های انتخاب هاست هست.البته این نظر منه!
-
-
با سلام
دوست گرامی از عنوان مناسب استفاده کنید و نیز برای هر سوال تاپیک جدا ایجاد کنید. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مورد سوال اول
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)