هاستي كه من گرفته ام برا ويندوز 2003 هست و نمي دونم برا نصب جوملا بر روي هاست چكار بايد بكنم. در اصل آپلود كردم اما تو ايجاد پايگاه داده به مشكل برخوردم. لطفا راهنمايي گام به گام مي خوام .

هاستي كه من گرفته ام برا ويندوز 2003 هست و نمي دونم برا نصب جوملا بر روي هاست چكار بايد بكنم. در اصل آپلود كردم اما تو ايجاد پايگاه داده به مشكل برخوردم. لطفا راهنمايي گام به گام مي خوام .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
پيشنهاد ميكنم براي نصب و استفاده جوملا از سرور هاي لينوكسي استفاده كنيد! با هاست هاي ويندوزي امكان داره بعد ها مشكلاتي داشته باشيد!
از چه كنترل پنلي براي هاستتون استفاده ميكنيد؟
سلام .من از .biz.nfهاست رایگان گرفتم.خیلی هم مبتدی هستم.میخواستم خواهش کنم مراحل نصبش رو از ابتدایی ترین مرحله توضیح بدین.راستش خیلی اموزشهای دیگرو دیدم ولی وقتی میخوام اپ کنم جوملای فارسیرو ارور میده.این رو هم بگم که توی خود هاست یه اینستالر هست که به انتخاب جوملا یا ورد پرس رو مینصبه ولی زبانش فقط انگلیسیه.لطفا کمکم کنین
دوباره سلام
ضمن تشكر از اينكه پيام بنده رو خوندين و جواب داده بودين.
بايد بگم كه من هاستم رو از برتينا گرفته ام كه win 2 هست
مشكل اينه كه راهنمايي خود جوملا رو هم خوندم اما اينكه پايگاه داده ها رو كجا بايد ايجاد كنم مونده ام .
بازم ممنون
ویرایش توسط safajuy : 08-16-2012 در ساعت 02:36 PM
سلام
همونطور که گفته شد هاست های ویندوزی با جوملا سازگاری خوبی ندارند
از سروریس دهنده تون(که اتفاقاً سایت خودشون با جوملاست) درخواست کنید که سروری سازگار با جوملابه شما ارائه بدند.
مطمئناض بعدها مشکلات دیگه ای هم برای شما پیش خواهد اومد که با این کار وتغییر سرور به لینوکس این مشکلات به حداقل خواهد رسید
موفق باشید
من جوملا رو روي لوكالم نصب كردم .پس از نصب جوملا بر روي لوكال بايد برروي هاست هم نصب كنم؟ چطوري بايد نصب كنم؟ . لطف راهنمايي كنيد .
من سايت برتيا رو كه نگاه مي كردم نوشته كه برروي هاست ويندوز مي توان جوملا رو نصب كرد و هيچ مشكلي ندارد. خواهش مي كنم بصورت گام به گام مراحل نصب جوملا برروي هاست ويندوز را برام بنويسيد. ضمنا من جوملا رو بر روي لوكالم نصب كرده ام . حالا پس از نصب جوملا برروي هاست اين دو را چطوري بايد بهم وصل كنم؟
سلام مجدد
مسلماً نظر اعضای این انجمن معتبر تر و دقیق تر از هر سرویس دهنده ی دیگه هست. هاست های ویندوزی به نسبت گرونتر از لینوکسی هست!
حتی سرویس دهنده ی شما از هاست لینوکس استفاده کرده!
اینکه پیشنهاد میدیم از لینوکس استفاده بشه به این خاطره بعدها بهمشکل بر نخورید. و الا نصب شدن رو نصب میشه ولی با مشکل که برای افراد مبتدی توصیه نمیشه
موفق باشید
ممنون از راهنمايي تان . من درخواست تغيير هاستم رو به لينوكس دادم. ظاهرا اين چند روز تعطيلي رو بايد صبر كنم تا پس از آن هاستم تغيير پيدا كنه.
ولي هنوز يه سوال تو ذهنم مونده : اينكه ما پس از نصب جوملا بر روي لوكال دوباره بايد برروي هاست هم بايد نصب كنيم؟ چرا؟ و اينكه مديريت محتواي وب مان توسط كدام صورت مي گيره؟ بدون نصب جوملا برروي لوكال مي توان از طريق هاست مديريت كرد؟.
لطفا يه توضيح كلي درباره نحوه مديريت حوملا ارائه بدين.
با عرض سلام و کسب اجازه از دوست خوبم جناب صفاجوینوشته اصلی توسط mastermanager [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز شما م یتوانید ابتدا سایت خود را روی لوکال ایجاد و با استفاده از اموزش زیر سایت خود را از لوکال به هاست انتقال دهید و به راحتی مدیریت نمائید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)