با سلام
من درحال آپدیت کردن سایتم بودم که یه دفعه دیگه نمایش سایت رو که زدم دیگه پیغام خطا "403 - شما دسترسی لازم برای بازدید از این منبع را ندارید" میاد خود پشتیبانی هم کاری نتونست بکنه تو رو خدا سریع تر جوابم رو بدید.

با سلام
من درحال آپدیت کردن سایتم بودم که یه دفعه دیگه نمایش سایت رو که زدم دیگه پیغام خطا "403 - شما دسترسی لازم برای بازدید از این منبع را ندارید" میاد خود پشتیبانی هم کاری نتونست بکنه تو رو خدا سریع تر جوابم رو بدید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام،
بهتریت راه در این شکل موارد این هست که به هاستینگتون بگید که آخرین بک آپ رو براتون restore کنند.
در مورد راه حل های احتمالی، شما در بخش کاربری فقط این مشکل را دارید؟ محل دقیق وقوع این خطا رو ذکر کنید.
باتشکر
سیستم هاستینگم یک بک اپ داشت که با بازگردانی ان هم باز هم مشکل رفع نشد .
مشکل من فقط در داخل خود محیط سایت است مثلا شما میتوانید وارد ادرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بشید تا کاملا مشکل روببینید ولی من در محیط مدیریت مشکلی ندارم در نمایش روی سایت مشکل دارم.
با تشکر
مجوزهای دسترسی را در تنظیمات اصلی و تنظیمات کامپوننتی که برای لود در صفحه ی اصلی قرار دارد را بررسی کنید%
نوشته اصلی توسط novinfard [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باتشکر
سیستم هاستینگم یک بک اپ داشت که با بازگردانی ان هم باز هم مشکل رفع نشد .
مشکل من فقط در داخل خود محیط سایت است مثلا شما میتوانید وارد ادرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بشید تا کاملا مشکل روببینید ولی من در محیط مدیریت مشکلی ندارم در نمایش روی سایت مشکل دارم.
با تشکر
سلام دوست عزیز من قبلا خطای کامپوننت پیدا نشد رو داشتم
یکی از دوستان پیشنهاد داد که یکبار دیگه جوملا رو نصب کنم این کارو کردم مشکلم حل شد.!
شما هم اگر صلاح میدونی میتونی فایل نصب جوملا رو روی هاست بریزی و بعد اون رو unzip کنی تا فایل های خراب شده درست شن بعدش هم فایل install رو از توی پوشه های هاست پاک کنی.
البته من همون طور که گفتم برای خطای کامپوننت پیدا نشد این کار رو کردم و جواب داد!!!!
دروود
وقتی جوملا رو از ابتدا نصب میکنید و مشکل همچنان باقی هست پس مشکل از جوملا هم نیست
مشکل از ادرس دهی شما هست
احتمالاً سابدومین ساختید و دارید تلاش میکنید
یک بار در یک فولدر نصب کنید به این صورت > your domain/joomla
اگر مشکلی بود بیان کنید
نکته : ابندا تمام فایل های هاست رو پاک کنید حتی فایل های هیدن شده
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)