-
درخواست در مورد پلاگین شبکه های اجتماعی
با درود بیکران
بنده از جوملا 2.5 استفاده می کنم چند روزی هست دنبال پلاگین مناسب می گردم که به جمع بندی نرسیدم و اکثر اونهایی که نصب کردم رو نتونستم راه اندازی کنم اگر امکان داره برای استفاده شرایط زیر من را راهنمایی کنید
1- شبکه های اجتماعی که در مطالب سایت اضافه میشه مانند مطالب سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- قرار دادن +1 کنار ادامه مطلب مانند[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3- قرار دادن +1 شناور در صفحه سایت به عنوان مثال خود سایت انجمن جوملا فارسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-18-2012 10:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
باسلام دوست عزیز در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سرچ کنید موارد خوبی رو پیدا خواهید کرد
موفق باشید.
-
کاربر مقابل از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مورد اول رو ايجاد كردم
در مورد دوم و سوم كمك نماييد
2- قرار دادن +1 کنار ادامه مطلب مانند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3- قرار دادن +1 شناور در صفحه سایت به عنوان مثال خود سایت انجمن جوملا فارسی
همچنين در مورد اول من از سايت گوگل قسمت +1 كد ها رو برداشتم و در قسمت custom پلاگين
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
+1 رو نشان ميدهد اما عمل نمي كند لطفا راهنمايي نماييد
-
-
دوست عزیز مورد دوم رو بلد نیسم اما برای مورد سوم در نت بصورت فارسی سرچی بزنید به موردهای خوبی برخواهید خورد.چون لینک خارجی هست و درج لینک خارجی مخالف قوانین هست لینک ندادم
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
Joomla Armator
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز مورد دوم رو بلد نیسم اما برای مورد سوم در نت بصورت فارسی سرچی بزنید به موردهای خوبی برخواهید خورد.چون لینک خارجی هست و درج لینک خارجی مخالف قوانین هست لینک ندادم
موفق باشید
سپاس
من جستجو کردم اما تو اجرا مشکل دارم
+1 را در كنار ادامه مطلب قرار دادم يك مشكلي وجود داره كلا كه پس از كليك بر روي g+1، تبديل به علامت تعجب مي شه و درست انجام نميشه
حتي در پلاگين وارد شده در مطالب سايت هم به اين شكل هست مشكل چيه ؟؟؟!!
نمونه :
اولی از فریم ورک قالب فعال شده و دومی از پلاگین IPT social buttons استفاده شده و کدهای گوگل در قسمت custom آن کپی شده
و اینکه نتونستم در قالب " حمایت از ما " در گوگل را مطابق سایت شما ایجاد کنم چند روزی هست درگیرش هستم اگر امکان داره کمکم کنید ممنون میشم
-
-
اول اینکه بنده به یکی از پست ها پلاس دادم مشکلی برنخوردم اما پاسخ این موضوع با دوستان باشه(چون خودم بلد نیستم)
اما اگر تمایل داشتید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو تست کنید بسیار عالی هست و چندین کار رو باهم انجام میده بنده تستش کردم.
موفق باشید.
-
-
ممنون از شما
من جوملا 2.5 استفاده می کنم من هنوز نتونسم پلاس بدم
-
-
این افزونه که عرض کردم خدممتون واسه1.5 و 2.5 هست.اگر افزونه رو نصب کردید و با کارباهاش مشکلی ندارید.
مشکل عدم تونایی پلاس دادن رو دی تاپیک جداگانه مطرح بفرمایید
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)