-
مشکل نصب قالب های پیشرفته
سلام به همه
همون طور که میدونید یک سری سایت هایی هستن که اقدام به فروش قالب های جوملا میکنند توی بعضی از این سایت ها یک سری قالب رایگان برای دانلود قرار داره من الان چندتا از اونها رو دانلود کردم ولی فایل zip که من دانلود کردم داخلش([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) اینجوریه و وقتی میخوام نصب کنم تا اخر اپلود میشه و بعد هم هیچ پیغامی نمیده میخواستم بدون این قالب ها رو باید چطوری نصب کرد؟
ویرایش توسط ehsab222 : 08-18-2012 در ساعت 03:13 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-18-2012 03:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
طریقه نصب بسته اماده نصب ( کوئیک استارت )
این بسته اماده نصب جوملا هست
شما باید این بسته رو روی هاست خودتون اپلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید ( اکسترکت ) و اقدام به نصب کنید
و در پایان نصب اطلاعات نمونه رو کلیک کنید
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
یعنی برای نصب قالب باید دوباره جوملا رو نصب کنم؟ من درست متوجه نشدم !!
-
-

نوشته اصلی توسط
ehsab222
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی برای نصب قالب باید دوباره جوملا رو نصب کنم؟ من درست متوجه نشدم !!
خیر دوست عزیز ببینید بسته های آماده نصب جوملا(quicks start) حاوی قالب+ماژول ها+پلاگین و کامپوننت های مورد نیاز اون نوع وب سایت هست و شما نیاز به نصب هیچ یک از افزونه ها ندارید(مگر اینکه بخواید کارایی رو افزایش بدید یا تغییراتی رو اعمال کنید)یعنی در حالت عادی نیاز کاربران رو برطرف میکنه شما برای نصب اینگونه بسته های کافیه فایل زیپ رو در هاست آپلود کنید و سپس از حالت فشرده خارج نمایید سپس مانند نصب جوملا،شروع به نصب آن بسته کنید فقط باید توجه داشته باشید که "نصب اطلاعات نمونه" رو در مرحله آخر کلیلک کنید
سوالی بود در خدمتم.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
این بسته ی اسان نصب میتونه نسخه جوملا رو تغییر بده ؟چون قبلا جوملای من نسخه2.5.6 بود اما الان شده 1.7؟؟
-
-
خود بسته یک جوملای جداگانه داره دوست عزیزم و تغییری در ساختار جوملای قبلی نمیده اساسا.
اما شما براحتی میتونید جوملا 1.7 رو به 2.5 آپدیت کنید.موفق باشید
-
کاربر مقابل از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام من این فایل فشرده که میگین رو توی قسمت قالب های خود جوملا آپلود کردم ولی قالبم یه جوری شده میشه راهنمایی کنید lovelyorange.ir
-
-

نوشته اصلی توسط
mohammad2232
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام من این فایل فشرده که میگین رو توی قسمت قالب های خود جوملا آپلود کردم ولی قالبم یه جوری شده میشه راهنمایی کنید lovelyorange.ir
دوست عزیزم اگر بسته شما بسته کویک استارت باشه شیوه نصبش با آپلود قال تفاوت داره ابتدا مطمئن بسته فشرده بسته کویک استارت هست(آسان نصب) یا اینکه قالب؟
این مورد رو ذکربفرمایید تاعرض کنم خدمتتون...
موفق باشید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)