با سلام
من خودم تازه کار جوملام و با 2.5 شروع کردم
ج.ملای 2.5 کاملا پشتیبانی میشه من تا حالا هر مشکلی که داشتم با کطرح کردن در انجمن حتما جوابمو گرفتم
فقط قالب هاش یکم کمه
موفق باشی جوملای 2.5

با سلام
من خودم تازه کار جوملام و با 2.5 شروع کردم
ج.ملای 2.5 کاملا پشتیبانی میشه من تا حالا هر مشکلی که داشتم با کطرح کردن در انجمن حتما جوابمو گرفتم
فقط قالب هاش یکم کمه
موفق باشی جوملای 2.5
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
در مورد اینکه جوملا فارسی برای ارتقاع دانش و رفع مشکلات کاربران جوملایی زحمات زیادی می کشه هیچ بحثی نداریم، اما در مورد کمبود قالب مناسب و زیبا برای جوملا 2.5 من هم به مشکل برخوردم. ضمنا درخصوص افزونه هم همین طور بود.
قبلا با جوملا 1.5 کار می کردم اما به تازگی جوملا 2.5.6 را نصب کردم. مدیران سایت لطفا یک جواب قاطع بدید که به نظر شما بهتره کدام جوملا را نصب کنم 1.5 یا 2.5.6. این را می دانم که بالاخره باید 2.5 را نصب کنم اما این شاید مربوط به آینده باشه. اگر نظر شما بر این است که زمان استفاده از جوملا 2.5.6 رسیده، دیگه بدون نگرانی از این جوملا استفاده می کنم.
بنده فقط بنا به تجریه شخصی خودم عرض میکنم دوست عزیز(نه مدیر نه کسییه کاربر ساده جوملا)
استفاده از جوملا 1.5 مثل استفاده از ویندوز 98 در عصر امروز هست...بنظر بنده فقط جوملا 2.5
با اینکه قالب های جوملا 2.5 فارسی کم هستند تا 50درصد موافقم اما برای افزونه ها اصلا سری به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بزنید
ضمن اینکه قالب های انگلیسی زیادی هم برای جوملای 2.5 تهیه شده و یا آپدیت به 2.5 شدند که میشه فارسی سازی کرد و استفاده کرد.
موفق باشید.
میشه یه نفر لینک بده؟اخبار رو دنبال کنید
شاهد بر ادعای من این اظهارات کاربرانه:
فقط قالب هاش یکم کمهاما در مورد کمبود قالب مناسب و زیبا برای جوملا 2.5 من هم به مشکل برخوردم.بالاخره ما چیکار کنیم؟با اینکه قالب های جوملا 2.5 فارسی کم هستند تا 50درصد موافقم
همه که کدنویس حرفه ای نیستن فارسی سازی کنن؟
جوملا فارسی برا حل این مشکل چیکار میخواد بکنه نمیدونیم
دوست عزیزم این که بنده عرض کردم تا 50 درصد موافق هست نسبت به جوملا 1.5 عرض کردم
ضمن اینکه باید عرض کنم میشه قالب های جوملای 1.7 رو جزئی از قالب های جوملای 2.5 دونست چون خیلی راحت اپدیت میشن به 2.5
اینم دیگه مجبورم عرض کنم ایشااله که جنبه تبلیغاتی نداشته باشه:
سایت میترا تمپلیت قریب به 400 قالب جوملا 2.5 طراحی شده و مخصوص فارسی رو داره
سایت خلیلان یکی از بزرگترین طراح های قالب جوملا هست که الان داره تمامی قالب هاش رو به 2.5 تبدیل میکنه
قالب های انگلیسی اکثرا در نسخه جوملا 2.5 یافته میشند قریب به 90 درصد اونها(همه نسخه های قبلی آپدیت شدند)،و نیازی به دانش برنامه نویسی برای راست چین کردن و فارسی سازی اون ها نیست معمولا.
سایت های فارسی بسیاری هم هستند که قالب های جوملا 2.5 رو دارند عرضه میکنند که کافیه فقط یه سرچ کوچیک کنید،ضمن اینکه آموزش تبدیل قالب های جوملا 1.5 به 2.5 هم در دانشنامه منتشر شده است.
من نمیدونم با این اوصاف شما چه اصراری بر ضعف جوملا 2.5 در قالب ها ندارید اصلا برام قابل درک نیست.
ضمن اینکه ما تنها دو کاربر بودیم"اونم نه متخصص بلکه کاربر"که این نکته رو ذکر کردیم که شاید نسبت به جوملا 1.5 قالب های کمتری موجود باشه.
سلام
فقط در مورد این بند:
پاسختون رو دادم و عرض کردم که اخبار جوملا فارسی رو پیگیری کنید! این نیاز رو بررسی می کنیم و در اخبار اعلام خواهیم کردجوملا فارسی برا حل این مشکل چیکار میخواد بکنه نمیدونیم
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)