-
بسیاری از ماژول ها بر روی جوملا 2.5.6 مشکل دارند
سلام دوستان
جوملا 2.5.6 را از سایت «جوملا فارسی» دانلود کرده و آن را بر روی «ومپ سرور»ی که در توضیحات آمده بود در لوکال نصب کردم. خیلی گشتم تا شاید یک قالب خوب و ساده برای این ویرژن پیدا کنم تا اینکه بالاخره این مشکل حل شد، اما حالا بسیاری از ماژول ها را که متعلق به جوملا 2.5 است نصب می کنم مشکل دارند. تعدادی اسلاید شو دانلود کردم اما یا با مشکل نمایش داده می شدند و یا اینکه اگر قصد فعال بودن 2 تا از این اسلاید شوها را داشتم باز هم به مشکل بر می خوردند. ماژول Core Design Login Module را نصب کردم اما این ماژول هم مشکل داشت.
این همه مشکل مربوط به جوملا 2.5.6 است و یا چیز دیگه ای؟
به نظر شما بهتر نیست که جوملا 1.5 را نصب کنم؟
ویرایش توسط خونساری66 : 08-19-2012 در ساعت 02:21 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-19-2012 02:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من هم به شخصه با 1.5 راحتتر بودیم.سایت قبلیم 1.5 بود هیچ مشکلی با افونه ها نداشتم . اما با ورژن های بعدی خیلی مشکل دارم.بدی 1.5 اینه که من قالب های خوب پیدا نکردم براش.وگرنه 1.5 بهتر از همه است.البته به نظر من !!!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
نه اینطور نیست شما برای ایجاد دو اسلاید شو در دو جای مختلف میتوانید یک بر روی دکمه ایجاد کلیک کنید و هر چقدر از آن اسلاید شو را که بخواهید در مسیر های دلخواه جایگزین کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
متوجه منظور شما نشدم لطفا واضح توضیح بدید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)