-
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نیازی به نصب مجدد نمی باشد .
اون فایلی که شما دانلود کردید باز کنید ببینید فایلی بنام quickstart در ان وجود دارد ؟
شما دارید بسته نصبی را نصب می کنید خوب معلوم هست که نصب نمی شود .
باید بسته نصبی را نصب کنید . مثل جوملا باید نصب شود .
در ضمن فکر کنم اون قالب تجاری هست . موفق باشید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
08-19-2012 07:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
mastermanager
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Wamp server رو نصب كرده ام و جوملا رو هم همينطور . اما وقتي ميام تو قسمت مديريت افزونه ها و مديريت قالبها ، وقتي فالبي رو انتخاب مي كنم و مي خوام پيش فرضش كنم ، اعمال نمي شه. از اون طرف هم وقتي تو مديريت افزونه ها ، توي قسمت
بارگذاری فایل بسته نصبی فايل زيپ قالبي رو انتخا مي كنم وقتي نصب و بارگذاري رو ميزنم انجام نمي ده.
بذارين كلا حذف كنم و دوباره نصب هر دو رو نصب كنم تا ببينم چي ميشه .
دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم از xamp استفاده کنید این آموزشش:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط شما بجای نصب بسته جوملا اون بسته کویک استارت رو دقیقا مثل خود جوملا نصب کنید،در مرحله اخر نصب اطلاعات نمونه را حتما کلیک کنید.
موفق باشید.
-
کاربر مقابل از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
Joomla Armator
دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم از xamp استفاده کنید این آموزشش:
فقط شما بجای نصب بسته جوملا اون بسته کویک استارت رو دقیقا مثل خود جوملا نصب کنید،
در مرحله اخر نصب اطلاعات نمونه را حتما کلیک کنید.
موفق باشید.
از كجا بايد بفهمم كه بسته اي كه دارم كويك استارت رو داره يا نه ؟ اگه نداشت بايد چكار كنم؟
-
-
دوست عزیز شما فایل زیپ را باز کنید و بفرمائید چه فایلی هایی و با چه نامی در ان وجود دارد تا بتوانیم شما را راهنمایی کنیم .
موفق باشید .
-
-
دوست عزیزم بسته های نصبی یک حجم معمولا بالای 10MB را دارند و دوم اینکه حاوی پوشه هایی هستند که خود بسته نصب جوملا داره...
چک کنید ببینید بسته های نصب خود جوملا در اون موجود هست؟مانند پوشه های administator,tempale,modual,...
موفق باشید.
-
-
امشب نمیدونم چی شده و پست های من و kianesfahan عزیز تداخل داره
پس بنده دیگه سکوت میکنم و یاد میگیرم از ایشون...
ارداتمند همه دوستان جوملا فارسی...
-
-

نوشته اصلی توسط
Joomla Armator
امشب نمیدونم چی شده و پست های من و kianesfahan عزیز تداخل داره

پس بنده دیگه سکوت میکنم و یاد میگیرم از ایشون...
ارداتمند همه دوستان جوملا فارسی...
چون دوتا دوست خوب هستیم و همدل . اگر اشتباه نکنم اسم شما علی اقا هست . درسته ؟
نه خواهش میکنم . شما استاد ما هستید . شما بفرمائید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
Joomla Armator
دوست عزیزم بسته های نصبی یک حجم معمولا بالای 10MB را دارند و دوم اینکه حاوی پوشه هایی هستند که خود بسته نصب جوملا داره...
چک کنید ببینید بسته های نصب خود جوملا در اون موجود هست؟مانند پوشه های administator,tempale,modual,...
موفق باشید.
با عرض ارادت خدمت هر دو دوست خوبم علي آقا و khianesfahan
اين يه فايل حدودا 8 مگ هست و توش 5 تا فايل زيپ با نام هاي
S5_University_J15_J25_RB_N_3
S5_university_J25_template
S5_Univerty_j15_template
Shape5_university_SQL
s5_university_j15_QS
و يه فايل با نام extensions است
وقتي فايل S5_University_J15_J25_RB_N_3 رو آن زيپ كردم و از محتويات داخل فايل زيپ S5_university_J25_template رو آن آنزيپ كردم فايل هايي رو كه خود جوملا داره از جمله admin , temp , media, lib, logs . mod ... داره
ویرایش توسط mastermanager : 08-19-2012 در ساعت 09:09 PM
دلیل: اطلاعات بيشتر
-
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
چون دوتا دوست خوب هستیم و همدل . اگر اشتباه نکنم اسم شما علی اقا هست . درسته ؟
نه خواهش میکنم . شما استاد ما هستید . شما بفرمائید .
بله اردتمند شما علیرضا هستم.
خواهش میکنم درس پس میدیم.

نوشته اصلی توسط
mastermanager
با عرض ارادت خدمت هر دو دوست خوبم علي آقا و khianesfahan
اين يه فايل حدودا 8 مگ هست و توش 5 تا فايل زيپ با نام هاي
S5_University_J15_J25_RB_N_3
S5_university_J25_template
S5_Univerty_j15_template
Shape5_university_SQL
s5_university_j15_QS
و يه فايل با نام extensions است
وقتي فايل S5_University_J15_J25_RB_N_3 رو آن زيپ كردم و از محتويات داخل فايل زيپ S5_university_J25_template رو آن آنزيپ كردم فايل هايي رو كه خود جوملا داره از جمله admin , temp , media, lib, logs . mod ... داره
سلام دوست عزیز.بله،به احتمال زیاد فایل بسته کویک استارت یا آسان نصب هست که شما می بایست دقیقا مثل نصب جوملا اون رو نصب کنید (یعنی اکسترکت در پوشه www و...)
فقط در مرحله آخر حتما "نصب اطلاعات نمونه" رو کلیک کنید تا اوکی بشه.
موفق باشید.
-
کاربر مقابل از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
Joomla Armator
بله اردتمند شما علیرضا هستم.خواهش میکنم درس پس میدیم.

سلام دوست عزیز.بله،به احتمال زیاد فایل بسته کویک استارت یا آسان نصب هست که شما می بایست دقیقا مثل نصب جوملا اون رو نصب کنید (یعنی اکسترکت در پوشه www و...)فقط در مرحله آخر حتما "
نصب اطلاعات نمونه" رو کلیک کنید تا اوکی بشه.موفق باشید.
دوستان شرمنده. ولي من نمي دونم كدوم فايلش رو بايد تو www كپي كنم. وقتي فايل اصلي رو اکسترکت مي كنم توش 4 تا فايل زيپ ( s5_university_j15_QS حدودا 7 مگ ( داخل خود اين فايل زيپ فايل هاي administrator, cache ,images, installation و ديگر فايل هاي جوملا هست ) ، S5_university_J25_template حدودا 600 كيلو S5_Univerty_j15_template با 550 كيلو و Shape5_university_SQL با 440 كيلو هست . )و يك فايل با نام extensions هست كه داخل اون هم فايل هاي زيپ mod هست. حالا من كدوم رو بايد تو www كپي كنم و بقيه فايل ها چي ميشه؟
لينكي براي آموزش نصب كويك پيدا نمي كنم لطفا لينك بدين.
ویرایش توسط mastermanager : 08-20-2012 در ساعت 08:34 AM
دلیل: در خواست راهنمايي بيشتر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)